Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen Godfather of Harlem.

Godfather of Harlem heeft een startdatum voor het derde seizoen gekregen. Begin 2023 keert de serie terug bij MGM+.

Het nieuwe seizoen van de misdaadserie Godfather of Harlem komt op 15 januari 2023 uit. Op dezelfde dag wordt zender EPIX omgedoopt tot MGM+. Forest Whitaker, Vincent D'Onofrio, Ilfenesh Hadera, Lucy Fry, Antoinette Crowe-Legacy en Giancarlo Esposito schitteren in de serie die het leven van misdaadbaas Bumpy Johnson (Whitaker) volgt. Voor seizoen drie staan tien afleveringen gepland.

MGM+ heeft meer onthuld over het komende seizoen van Godfather of Harlem:

"Godfather of Harlem vertelt een verhaal geïnspireerd door de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson (Whitaker), die begin jaren zestig terugkeerde van elf jaar gevangenisstraf om de buurt waar hij ooit regeerde in puin te vinden.

In seizoen drie blijft Bumpy Johnson strijden om de controle over Harlem, met andere kandidaten voor de troon, namelijk de Cubaanse maffia uit het naburige Spaanse Harlem. Door de Cubaanse maffia aan te pakken, komen Bumpy, zijn geliefden en zijn gemeenschap in het vizier van niet alleen de rivaliserende Italianen, maar ook van meedogenloze Latijnse moordenaars en, uiteindelijk, de CIA. Godfather of Harlem is een botsing van de criminele onderwereld en de burgerrechtenbeweging tijdens een van de meest tumultueuze tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

Naast Forest Whitaker (Criminal Minds: Suspect Behavior, Empire) als ster en uitvoerend producent, omvat de cast van seizoen drie: Vincent D'Onofrio (Law & Order: Criminal Intent, Daredevil), Ilfenesh Hadera (She's Gotta Have It, Billions), Lucy Fry (11.22.63, Wolf Creek), en Antoinette Crowe-Legacy (WeCrashed) en Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian).

Andere nieuwe castleden zijn Michael Raymond-James (Frontier, Tell Me a Story (2018)) als Joe Colombo en Jason Alan Carvell (NCIS: New Orleans, The Baker and the Beauty) als Malcom X.

De serie is geproduceerd door ABC Signature en is uitvoerend geproduceerd door Chris Brancato, Paul Eckstein, Forest Whitaker, Nina Yang Bongiovi, James Acheson, Markuann Smith en Joe Chappelle. Swizz Beatz is uitvoerend muziekproducent.

Het tweede seizoen van Godfather of Harlem was EPIX's best presterende seizoen aller tijden en de serie brak records voor alle titelstreams op één dag op de digitale platforms van EPIX. De finale van seizoen twee was de best presterende finale-aflevering van EPIX tot nu toe."
Vorige aflevering
Our Black Shining Prince
Our Black Shining Prince
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Godfather of Harlem