Godfather of Harlem

8.1 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

EPIX vernieuwt Godfather of Harlem met derde seizoen

Het verhaal van Bumpy Johnson gaat verder op EPIX. De kabelzender heeft de tv-serie Godfather of Harlem vernieuwd met een derde seizoen van tien afleveringen.

EPIX heeft een derde seizoen besteld van de kritisch toegejuichte serie Godfather of Harlem met Forrest Whitaker in de hoofdrol. Het tweede seizoen van de serie kwam in augustus aan het einde. Maar het blijkt nu dat het niet het einde was van de serie. Het derde seizoen zal tien afleveringen krijgen en ergens in 2022 van start gaan bij de kabelaar. Het eerste seizoen is in Nederland te zien bij Disney+ en het eerste en tweede seizoen is te streamen bij Ziggo.

Dit vertelde EPIX in het persbericht:

Het tweede seizoen van Godfather of Harlem was EPIX's best presterende seizoen aller tijden, en de serie brak records voor elke titelstream op één dag op de digitale platforms van EPIX. De finale van seizoen twee was de best presterende finale-aflevering van EPIX tot nu toe.

Godfather of Harlem vertelt een verhaal geïnspireerd door de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson (Whitaker), die begin jaren zestig terugkeerde van elf jaar gevangenisstraf om de buurt die hij ooit regeerde in puin te vinden. In seizoen drie blijft Bumpy Johnson strijden om de controle over Harlem, want er zijn andere kandidaten voor de troon, namelijk de Cubaanse maffia uit het naburige Spaanse Harlem. Door de Cubaanse maffia aan te pakken komen Bumpy, zijn geliefden en zijn gemeenschap in het vizier van niet alleen de rivaliserende Italianen, maar ook van meedogenloze Latijnse moordenaars en uiteindelijk de CIA. Godfather of Harlem is een botsing van de criminele onderwereld en de burgerrechtenbeweging tijdens één van de meest tumultueuze tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

"Godfather of Harlem is die zeldzame show die zowel verslavend vermakelijk als zeer relevant is", zegt Michael Wright, president van EPIX. "Forest Whitaker, Chris Brancato en Paul Eckstein hebben een serie gemaakt die alle lof verdient die het heeft gekregen, en het wordt elk seizoen boeiender."

“Ik ben verheugd om terug te keren naar mijn serie, samen met onze werkelijk ongelooflijke cast, crew en schrijvers, terwijl we dit unieke en krachtige verhaal vertellen. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan en ik dank Michael Wright, EPIX, ABC Signature en onze toegewijde fans voor hun steun”, aldus Forest Whitaker.

Naast Forest Whitaker als hoofdrolspeler en uitvoerend producent, omvatten de cast van seizoen drie: Vincent D'Onofrio, Ilfenesh Hadera, Nigél Thatch, Lucy Fry en Antoinette Crowe-Legacy.
Vorige aflevering
The Hate That Hate Produced
The Hate That Hate Produced
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Godfather of Harlem