Godfather of Harlem

8.2 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Godfather of Harlem in april in première bij EPIX

EPIX heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Godfather of Harlem bekend gemaakt, het seizoen gaat van start in april.

Binnenkort keert Forest Whitaker (Empire) terug in zijn rol van hoofdpersonage Bumpy Johnson. Het tweede seizoen van Godfather of Harlem gaat namelijk 18 april van start bij EPIX. Naast Whitaker zullen onder andere Vincent D’Onofrio (Law and Order: Criminal Intent), Ilfenesh Hadera (She’s Gotta Have It) en Nigél Thatch (American Dreams) ook terug keren in hun rollen voor het tweede seizoen. Bekijk hieronder vast de eerste beelden.Godfather of Harlem ging in 2019 in première en draait om Bumpy Johnson, die tijdens een langdurig verblijf in de gevangenis controle over zijn buurt probeert te krijgen. Het speelt zich allemaal af in het Amerika van 1960, met onder andere maffia oorlogen en een enorme sociale verandering.
Vorige aflevering
The Ballot or the Bullet
The Ballot or the Bullet
02x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00