Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor God Friended Me

CBS heeft aangekondigd dat de komedieserie God Friended mee een tweede seizoen gaat krijgen.

In oktober 2018 zag het er al rooskleurig uit voor God Friended Me, toen kreeg de serie zeven afleveringen erbij voor het eerste seizoen. Meestal betekent dat dat een netwerk vertrouwen heeft in de serie en vaak resulteert dat in vernieuwing.

“We zijn heel blij met hoe God Friended Me op zondag heeft gepresteerd. Het is één van de drie nieuwe televisieseries, die zijn tijdsperiode aanzienlijk verbeterd heeft en past in een lange traditie van prestige-drama's voor CBS 's avonds", aldus Kelly Kahl, President van CBS Entertainment. Thom Thomman, Senior Executive Vice President of Programming, voegde toe: "Onze geweldige cast en producers hebben fantastisch werk geleverd door deze serie elke week tot leven te brengen met grappige en inspirerende verhaallijnen. Kijkers hebben duidelijk onze karakters omarmd en de positieve boodschap die de serie levert."

God Friended Me is de twee na best bekeken nieuwe serie en de meest bekeken gescripte serie op zondagavond met een gemiddelde van 10 miljoen kijkers. De serie gaat over het leven van een atheïst die op zijn zijn kop word gezet als God hem als vriend toevoegt op Facebook. Met onder anderen de volgende castleden: Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie en Joe Morton.

Vorige aflevering
The Mountain
The Mountain
02x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
God Friended Me