Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste deel van seizoen 1 van Glee vanaf vandaag op dvd

Vanaf vandaag is het eerste deel van seizoen 1 van Glee te koop op dvd.

Glee seizoen 1
Laat je horen voor Glee -de coolste, grappigste, meest besproken nieuwe televisieserie! William McKinley High School had ooit een Glee Club die aan de top stond, maar de club is inmiddels vergane glorie. Een idealistische leraar Spaans (Matthew Morrison) ontfermt zich over het amateuristische groepje zangers en dansers en is vastbesloten om winnaars van ze te maken. Glee: Road To Sectionals zit boordevol hartverwarmende personages en fantastische muziek… geniet nu van deze serie op DVD en wordt ook een Gleek!

Specificaties
Cast : Jayma Mays, Dianna Agron, Jessalyn Gilsig, Jane Lynch, Chris Colfer, Matthew Morrison, Jenna Ushkowitz, Kevin McHale, Cory Monteith, Lea Michele
Taal : Engels
Speelduur : 610 minuten
Audio : Dolby Digital 5.1 DTS
Ondertiteling : Nederlands
Consumentenadviesprijs: € 25,99
Klik hier om de serie te kopen
Vorige aflevering
Dreams Come True
Dreams Come True
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
18 dec 2010 18:10 -
dus ze zijn 27 okt al uit ;)
Reageer
avatar_anonymous
19 dec 2010 11:59 -
Het eerste deel van het eerste seizoen is inderdaad op 27 oktober uitgekomen. Het tweede deel van het eerste seizoen is op 15 december uitgekomen.

Het complete eerste seizoen is dus vanaf 15 december te koop ;)
Reageer
avatar_anonymous
19 apr 2013 17:22 -
Het 1ste seizoen was wel leuk om te zien maar kwam langzaam op gang maar aan het eind werd het wel wat spannender waardoor ik de serie bleef volgen. Seizoen 2 was duidelijk van een heel hoog niveau en dat bleef zo tot het eind van de serie. Voor mij is dit de best Sci-Fi serie die tot nu toe is gemaakt, alleen jammer dat de acteurs niet 1x waren genomineerd voor een Emmy of Golden Globe want dat was dik verdient geweest.
Reageer
Glee