Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Glee vanaf 14 september te zien bij RTL5

Eerder hadden we al gemeld dat RTL5 de hit serie Glee had ingekocht. Maar wanneer RTL5 de serie uit zal gaan zenden was nog niet bekend.

RTL5 gaat vanaf 14 september elke dinsdag twee afleveringen uitzenden van de serie Glee. Glee zal om 20.30 en 21.30 uur en tussen 21.30 en 22.30 uur worden uitgezonden.

Glee
In de serie staat de Glee Club van de McKinley High School centraal. Deze club, waarin leerlingen dansen en zingen, stond ooit aan de top. Docent Will Schuester is vastbesloten de slapende Glee Club nieuw leven in te blazen en mee te doen aan de beroemde competitie The Nationals. Leerlingen en collega’s verklaren hem voor gek, maar hij legt alle spottende reacties naast zich neer.

Na een oproep melden zich vijf leerlingen voor Glee Club. Het zijn allemaal outsiders, maar toch is Will enthousiast. Een zesde leerling weet hij met een valstrik binnen te halen. Ondanks de kritische houding van anderen doen de leden er alles aan om hun Glee Club tot een groot succes te maken. Daarbij stuiten ze op de nodige weerstand van Sue Sylvester, coach van de cheerleaders. Zij moet een deel van haar budget met Will delen en is vastbesloten Glee Club ten gronde te richten.
Vorige aflevering
Dreams Come True
Dreams Come True
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Maarten
06 sep 2010 12:14 -
Ik vindt dit echt een leuke serie! Het is misschien wel wat overdreven maarja dat is amerikaans ;) Leuk dat Glee eindelijk naar Nederland komt!
Reageer
Glee