Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Glee seizoen vijf waarschijnlijk pas in première in november door dood Cory Monteith

Het was gepland om later deze maand te starten met de opnames van het vijfde seizoen van Glee. Nu rest de vreselijke taak bij de producers om te bepalen hoe zij omgaan met de plotselinge dood van acteur Cory Monteith.

Volgens een bericht van FOX News van 16 juli, geeft het netwerk aan dat het te vroeg is om aan te geven hoe de dood van de acteur in de show wordt behandeld, maar de uitvoerend producenten plannen nu vergaderingen om te discussiëren over hoe ze de verhaallijnen van het vorige seizoen gaan continueren zonder Monteiths personage, Finn Hudson. Volgens ABC News zou Monteith een grote rol spelen in de eerste twee afleveringen van het opkomende seizoen.

Een idee waarover gezegd wordt dat er serieus naar gekeken wordt, is om de productie met een maand te vertragen, "om iedereen te laten ademhalen," zegt een bron van FOX. Deze wending zou er voor zorgen dat de serie de originele startdatum van de productie zal missen volgende week.

Het nieuwe seizoen, welke Cory's personage Finn weer terug zou brengen op de William McKinley High School als co-adviseur bij de Glee club en richting een lerarendiploma aan de universiteit van Lima, zou oorspronkelijk in première gaan op 19 september. Fans van Glee moeten dus mogelijk wachten tot november voor de terugkeer van de populaire muzikale show, maar ik neem aan dat alle fans hier begrip voor hebben.

Een FOX woordvoerder heeft geweigerd hierop te reageren.
Vorige aflevering
Dreams Come True
Dreams Come True
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_wichitavrijkom
16 jul 2013 20:36 -
Zeer begrijpelijk...
Reageer
avatar_anonymous
17 jul 2013 02:08 -
Begrijpelijk. Maar Glee kenende moet ik eerlijk zijn dat veel 'serieuze' onderwerpen niet goed werden aan gekaart. Hopelijk kunnen ze dat met iets belangrijks als dit wel doen...
Reageer
Glee