Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cory Monteith (Glee) overleden

Wij hier bij MijnSerie.nl betuigen onze spijt na het horen van het nieuws van het overlijden van Cory Monteith, het meest bekend voor zijn hoofdrol als Finn Hudson in de Amerikaanse hitserie Glee. Het nieuws van zijn overlijden werd gisteren bevestigd door zijn woordvoerder, Melissa Kates. De Canadese politie heeft de dood van de 31-jarige acteur zaterdag gemeld. Hij werd eerder die dag gevonden in een hotel in Vancouver. Monteith verbleef alleen in het hotel, zijn vriendin, Lea Michele, was niet bij hem.

Ondanks het feit dat de doodsoorzaak nog niet bekend is, wordt er veel over gesproken en gespeculeerd. Zijn verslaving is vaak naar voren gekomen in verscheidende media en een overdosis werd vaak genoemd als potentiële doodsoorzaak. Helaas is de daadwerkelijke doodsoorzaak reeds onbekend, maar de politie meldde wel dat er geen tekenen van een misdrijf waren.

Glee’s uitvoerende producenten, 20th Century Fox Television en FOX Broadcasting Company hebben een verklaring naar buiten gebracht waarin ze zeggen dat zij ‘erg geraakt zijn door dit tragische nieuws. Cory was een exceptioneel talent en een nog exceptioneler persoon. Het was een ware vreugde om met hem te werken en we zullen hem allemaal erg missen. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar zijn familie en geliefden’.

Sterrencollega’s hebben hun eigen reacties uitgebracht. Mark Salling, die Noah “Puck” Puckerman speelt in Glee, reageerde op het nieuws van Monteiths overleiden met een simpele “nee” op zijn Twitter pagina. Dot-Marie Jones, Shannon Beiste in Glee, zei dat ze ‘geen woorden!’ had, ‘mijn hart is gebroken’. Andere sterren, zoals Zooey Deschanel, ster van een andere FOX serie, New Girl, heeft ook een spijtbetuiging geschreven op twitter waarin ze zei dat dit een ‘absoluut tragisch verlies van een zeer getalenteerde jonge man’ was.
Vorige aflevering
Dreams Come True
Dreams Come True
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_anonymous
14 jul 2013 12:04 -
Echt bizar nieuws dit en verschrikkelijk voor zijn vriendin en familie. RIP Cory
Reageer
avatar_FlorencevdL
14 jul 2013 12:20 -
Ik vind het zo erg :'(
Reageer
avatar_JessicaD
14 jul 2013 12:41 -
Vreselijk nieuws!
Reageer
avatar_wichitavrijkom
14 jul 2013 13:28 -
Ben nog steeds geschokt...
Reageer
avatar_EP_73
14 jul 2013 15:25 -
heftig!!
Reageer
avatar_anonymous
14 jul 2013 21:42 -
Ben er echt heel erg van geschrokken! :(
Reageer
avatar_anonymous
15 jul 2013 00:52 -
Geloof het nog steeds niet echt. Heb met plezier naar hem gekeken. Hij was altijd een leuke en spontane jongen, en getalenteerd ook. Veel te jong overleden, R.I.P Cory Monteith
Reageer
avatar_Lyannah
18 jul 2013 19:14 -
Ben dus nu ook gestopt met kijken naar Glee. Misschien dat het later wel weer kan maar ik kan Cory niet meer los zien van zijn overlijden op dit moment. Ik wordt daar zo verdrietig van..wat een verlies...
Reageer
Glee