Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor nieuwe Netflix-comedyserie Glamorous

In de nieuwe serie spelen Kim Cattrall, Lisa Gilfory en Miss Benny de hoofdrol.

Het is een lange weg geweest, maar Glamorous verschijnt in juni 2023 dan eindelijk op Netflix. De nieuwe serie van Damon Wayans Jr. gaat over een gender-nonconforme queer jongeman die moet uitzoeken wat hij uit het leven wil halen, wie hij eigenlijk is en wat het echt betekent om queer te zijn.

13606 Glamorous foto 2

Glamorous zou aanvankelijk een serie van The CW worden, die voor het eerst werd aangekondigd in november 2018. Een pilot werd opgenomen in 2019 met Brooke Shields en Peyton List. Na overweging, in juni 2019, werd de serie niet opgepikt en gcanceld door The CW. In april 2022 verhuisde het project naar Netflix met een volledige serieorder.

De dramaserie komt van Star Trek: Discovery en Quantico co-uitvoerend producent Jordon Nardino en Damon Wayans Jr. Nardino schrijft en produceert de tiendelige dramaserie, die ook wordt uitgevoerd door Wayans Jr. en Kameron Tarlow van Two Shakes Entertainment.

Vanaf donderdag 22 juni is Glamorous te streamen op Netflix.

Hier is een volledige synopsis van de nieuwe serie:

"Een drama dat draait om Marco Mejia (Benny), een gender non-conforme afgestudeerde middelbare scholier die de gig van zijn leven krijgt om stage te lopen bij een cosmeticabedrijf waarvan hij de producten op YouTube heeft gepand. Madolyn Addison, CEO, ondernemer en oprichter van Glamorous Cosmetics en voormalig supermodel, heeft een van de beste cosmeticabedrijven ter wereld van de grond af opgebouwd.

Maar de laatste tijd gebeurt er iets. Het bedrijf glijdt niet alleen af, het stort in - alsof het van binnenuit wordt gesaboteerd. Madolyn wil dat niet laten gebeuren en neemt Marco van de middelbare school aan als haar zomerstagiaire. Ze heeft een plan - ze wil dat hij haar ogen en oren is, vrienden maakt - en uitzoekt wat er achter haar rug om gebeurt, om te ontdekken "wat ze verbergen en wat ze stelen." In ruil daarvoor zal ze Marco alles leren wat ze weet - maar ze waarschuwt hem - "Deze business is niet alleen maar glitter en glamour en het leven ook niet."

13606 Glamorous foto 1

Ben J. Pierce, ook bekend als Miss Benny, acteur, zanger en YouTuber, zullen hun rol uit de geannuleerde The CW pilot van Glamorous als Marco Mejia hervatten. Pierce's andere acteerprestaties omvatten onder andere Fuller House, Guidance en Love, Victor.

Samen met Pierce is Sex and the City-ster Kim Cattrall, die de rol van Madolyn Addison zal spelen, onderdeel van de vaste cast. Lisa Gilroy (Jury Duty) speelt de rol van Alyssasay.

Er zijn nog vijf andere vaste acteurs bevestigd: Ayesha Harris (The L Word: Generation Q), Graham Parkhurst (Star Trek: Strange New Worlds) als Parker, Jade Payton (iZombie) als Venetia, Zane Phillips (Legacies) als Chad en Michael Hsu Rosen (Pretty Smart).

De serie werd volledig gefilmd in Toronto, Ontario, Canada.

Bekijk hieronder nog twee foto's van Glamorous.

13606 Glamorous foto 3

13606 Glamorous foto 4
Vorige aflevering
Tip the Girls
Tip the Girls
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst