Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zesde seizoen van Girls

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Girls. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Girls
In deze semi-autobiografische reeks van scenariste en hoofdrolspeelster Lena Dunham, werpt Lena een komische blik op de talloze vernederingen en zeldzame overwinningen van een bont gezelschap vrouwelijke twintigers. Hannah, Marnie, Jessa en Shoshanna proberen de geheimen van het leven nog altijd te doorgronden. Intussen wonen ze al een paar jaar in New York City, maar ze weten nog altijd niet wat ze willen - van de jongens, van elkaar, of van zichzelf. En de zaken worden er niet duidelijker op.

In het zesde en laatste seizoen van HBO®’s award-winnende serie Girls, zien we de vernederingen en hoogtepunten van een stel twintigers in New York. Hannah heeft wat schrijverssucces na haar deelname aan “The Moth” en krijgt een opdracht die haar leven zou kunnen veranderen. Marnie is gescheiden van Desi en wil onafhankelijk blijven, maar haar egocentrisme dwarsboomt haar ontluikende relatie met Ray. Het nieuwe koppel Jessa en Adam begint aan een creatief project dat een bron van ruzie dreigt te worden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Zosia Mamet, Alex Karpovsky ,Allison Williams en Jemima Kirke
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 juli 2017
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zesde seizoen Girls:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het zesde seizoen van Girls. Waardoor besluit Marnie haar relatie met Desi definitief te beëindigen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Latching
Latching
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Girls