Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bravo vernieuwt Girlfriends’ Guide to Divorce

Bravo heeft zijn eerste originele gescripte serie vernieuwd met een tweede seizoen van 13 afleveringen. Deze zomer zal Girlfriends’ Guide to Divorce worden gefilmd.

Girlfriends' Guide to Divorce is gebaseerd op de bestsellers van Vicky Lovine en gaat over Abby McCarthy (Lisa Edelstein) die zelfhulpboeken schrijft, maar ondertussen verbergt dat ze zelf bij haar man weg is. Abby vraagt advies aan haar al gescheiden vrienden: de harde entertainment-advocaat Lyla en voormalig model Phoebe. Hun wijze raad zorgt bij Abby voor levens veranderende ervaringen.

Girlfriends' Guide to Divorce heeft een snaar geraakt bij de kijkers van Bravo met zijn scherpe humor en het emotioneel eerlijk zijn over een echtscheiding en het daarna opnieuw beginnen,” zei Lara Spotts, Senior Vice President voor de ontwikkeling van Bravo Media. "Wij zijn zeer trots op het talent en het creatieve team, en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor Abby McCarthy."

"We zijn enthousiast over Girlfriends' Guide to Divorce geweest sinds de dag Marti Noxon (maker en uitvoerend producent) het binnen bracht en wij waren opgetogen over Bravo's eerste gescripte serie," zei Jeff Wachtel, President en Chief Content Officer, NBCUniversal Cable Entertainment. "Lisa Edelstein en de rest van de ongelooflijke cast hebben aanleiding gegeven tot gesprekken over sterke, ingewikkelde vrouwen op een slimme en onderhoudende manier. We zijn blij om terug te mogen komen voor een tweede seizoen met het geweldige team op Bravo."

Het eerste seizoen heeft een gemiddelde van 830.000 kijkers. De laatste aflevering van het eerste seizoen zal op 24 februari worden uitgezonden. Wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend gemaakt.

Ben jij ook zo enthousiast over de vernieuwing van Girlfriends' Guide to Divorce?

Paul Adelstein, Janeane Garofalo, Lisa Edelstein, Frances Berwick, Beau Garrett, Bonnie Hammer, Necar Zadegan, Marti Noxon en Alanna Ubach
Vorige aflevering
Rule #1: Keep the Toast Short
Rule #1: Keep the Toast Short
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Girlfriends' Guide to Divorce