Ginny & Georgia

8,0 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt Ginny & Georgia met maar liefst twee seizoenen

Ginny & Georgia gaan voorlopig nergens heen. Netflix heeft de komedie-dramaserie met twee jaar verlengd - seizoen drie en vier.

Het tweede seizoen van tien afleveringen ging in januari van start, stond vier weken in de Top 10-lijst van Netflix en bleef daarna nog drie weken op de ranglijst staan.

Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter en Raymond Ablack spelen de hoofdrollen.

Ginny & Georgia

De serie draait om tiener Ginny Miller (Gentry) en haar vrijgevochten jonge moeder, Georgia (Howey). Zij en Georgia's pre-tiener zoon, Austin (La Torraca), verhuizen naar een welvarende stad in Massachusetts voor een nieuwe start na de dood van Georgia's echtgenoot.

Sarah Lampert, de bedenker van de Netflix-serie, onthulde in een recent interview dat de plannen voor seizoen drie al klaar lagen vóór de start van het tweede seizoen van het komedie-drama.

"Toen we de verhaallijn voor seizoen twee moesten ontwikkelen, wisten we precies wat we wilden dat seizoen drie zou worden," zei Lampert voor de lancering van het tweede seizoen. "Georgia moest iemand vermoorden en ze moest iemand vermoorden in Wellsbury, Massachusetts."

De moeder en dochter zullen in het derde seizoen te maken krijgen met "nieuwe hindernissen, nieuwe relaties en nieuwe uitdagingen op een manier die we nog niet eerder hebben gezien in de serie".

Ginny & Georgia krijgt ook een nieuwe showrunner. Volgens Deadline heeft Sarah Glinski de serie overgenomen van Debra J. Fisher.

De cast heeft in een nieuwe video gereageerd op het nieuws van de verlenging.Een startdatum voor het derde seizoen van Ginny & Georgia wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
I'm No Cinderella
I'm No Cinderella
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ginny & Georgia