Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Ginny & Georgia

Netflix heeft begin januari vastgesteld voor het tweede seizoen van Ginny & Georgia, met Brianne Howey en Antonia Gentry in de hoofdrollen.

De streamer heeft ook enkele eerste foto's van het komende seizoen vrijgegeven, die een licht werpen op wat er gebeurt na de cliffhanger van de finale van het eerste seizoen, waarin Ginny en haar broertje op een motorfiets de stad verlaten nadat ze ontdekt dat haar moeder haar stiefvader heeft vergiftigd.

Volgens Netflix moet Ginny in het tweede seizoen, dat vanaf donderdag 5 januari te zien is, uitzoeken hoe ze moet leven met de wetenschap dat haar moeder een moordenaar is. Belast met het nieuwe inzicht dat Kenny - haar stiefvader - geen natuurlijke dood is gestorven, moet Ginny nu omgaan met het feit dat Georgia niet alleen gedood heeft, maar gedood heeft om Ginny te beschermen. Georgia aan de andere kant wil het verleden liever in het verleden laten, ze heeft tenslotte een bruiloft te plannen! Maar het grappige aan Georgia's verleden is dat het nooit lang begraven blijft.

Ginny & Georgia

De cast bestaat verder uit Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Chelsea Clark en Katie Douglas.

Ginny & Georgia is gecreëerd en geproduceerd door Sarah Lampert. Debra J. Fisher is showrunner en uitvoerend producent. Jeff Tahler, Jenny Daly, Holly Hines, Daniel March, Lance Samuels, Daniel Iron en Armand Leo produceren ook. Elena Blekhter is mede-uitvoerend producent. Angela Nissel is schrijver en uitvoerend producent. James Genn regisseert en produceert. Andere regisseurs zijn Audrey Cummings, Daniskha Esterhazy, Sharon Lewis en Rose Troche.
Video on youtube
Vorige aflevering
I'm No Cinderella
I'm No Cinderella
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ginny & Georgia