Ginny & Georgia

8,0 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt Ginny & Georgia met tweede seizoen

De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.

Volgens Netflix werd het eerste seizoen van Ginny & Georgia in de eerste 28 dagen door maar liefst 52 miljoen huishoudens bekeken. Ginny & Georgia keert nu terug voor een tweede seizoen. De dramedyserie ging 24 februari dit jaar in première bij Netflix. Wanneer het tweede seizoen verschijnt is nog niet bekend. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen, mogelijk zal het tweede seizoen evenveel afleveringen krijgen.

Sarah Lampert heeft Ginny & Georgia bedacht. De serie draait om de onhandige Ginny, een 15-jarige die volwassener is dan haar alleenstaande moeder, Georgia. Met de negenjarige zoon Austin en Ginny op sleeptouw, verhuist Georgia het gezin naar een pittoresk stadje in New England. Maar de geheimen uit het verleden van Georgia blijven haar achtervolgen.

Vorige aflevering
The Worst Betrayal Since Jordyn and Kylie
The Worst Betrayal Since Jordyn and Kylie
01x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00