Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Seizoen twee van Below the Surface bij NPO Start Plus

De Deense thrillerserie Below the Surface van Kanal 5 zal binnenkort te zien zijn bij NPO Start Plus en later zelfs bij NPO 3 en NPO Start.

Het tweede achtdelige seizoen van de Deense serie vindt plaats op een veerboot. De terroristen nemen de passagier in gijzeling. Het eerste seizoen vond plaats in een metrotunnel waar de passagiers van een metro werden vastgehouden.

De synopsis van het tweede seizoen luidt als volgt: Deze keer duikt Philip Nørgaard (Johannes Lassen, foto) in de mysterieuze verdwijning van een oude kennis, June. De studente politicologie is spoorloos verdwenen na haar terugkeer uit Syrië, waar ze tegen IS vocht en als vergelding een premie op haar hoofd kreeg. Drie islamitische terroristen zijn naar Denemarken gekomen om die premie te innen. Zijn zoektocht leidt Nørgaard naar een veerboot op weg naar Zweden. Wanneer de situatie escaleert en de terroristen alle passagiers aan boord gijzelen, raakt hij betrokken bij een politieke crisis.



Vanaf 23 augustus kunnen de abonnees van NPO Start Plus het tweede seizoen gaan zien. Op 12 oktober start het tweede seizoen van de serie Below the Surface bij NPO 3 en NPO Start, daar kun je wekelijks twee aflevering zien.

Heb je het tweede seizoen al gezien? Of ga je kijken bij de NPO?

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_dennus
29 jul 2019 13:23 -
Oehhh. Het eerste seizoen was te gek!!
Reageer
Gidseltagningen