Ghost Rockers

8.4 / 10
12 min
Avontuur, Komedie, Familie, Kinder
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meerdere prijzen voor Ketnet-serie Ghost Rockers

De Belgische serie Ghost Rockers is net als vorig jaar de grote winnaar van het Gala van de Gouden K’s, de awardshow van Ketnet. De rockgroep voor jongeren won afgelopen weekeinde onder meer de prijs voor ‘Ketnetserie’ en ‘Band van het jaar’.

Het gala van de kinder- en jongerenzender beleefde de vijfde editie. De winnaars werden bepaalds door de Ketnetters zelf: 37.353 kinderen brachten hun stem uit via ketnet.be en de app.

Ghost Rockers viel nog enkele keren in de prijzen. Zangeres Tinne Oltmans mag twee awards op de schouw zetten: die van ‘Grave griet’ en ‘Ketnetacteur /-actrice van het jaar’. Bovendien leverde een kusscène uit de tv-reeks de nieuwe Gouden K voor ‘Kus van het jaar’ op.

De Belgische serie Ghost Rockers is in Nederland ook te zien via Nickelodeon.
Vorige aflevering
04x52
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:21
Al eerder in september werden in drie dagen de Creative Arts Emmy’s uitgereikt, maar op zondag 19 september zijn de belangrijkste televisieprijzen weggegeven.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 13 tot en met 19 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 37 van 2021.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
zaterdag, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
zaterdag, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
zaterdag, 13:00
2