Genius

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Genius uitgesteld

National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.

National Geographic's aankomende seizoen van Genius: Aretha zal niet debuteren op 25 mei. Het derde seizoen van Genius dat zou gaan over de legendarische zangeres Aretha Franklin, gespeeld door Cynthia Erivo, zal later dit jaar, op een nog te bepalen datum zijn debuut maken. In een statement laat National Geographic weten dat de productie op dit moment stil ligt en dat de serie niet op tijd klaar is. Eerder deze maand maakte Disney Television Studios al bekend dat ze de productie voor deze serie voor drie weken zouden stilleggen vanwege de Corona-crisis, die maatregel is nu dus verlengd.Genius: Aretha startte de productie in december en naast Erivo spelen ook Courtney B. Vance, Malcolm Barrett, Patrice Covington, Kimberly Hébert Gregory, Rebecca Naomi Jones, Shaian Jordan, Marque Richardson, Pauletta Washington, Steven Norfleet en Omar J. Dorsey een rol in de serie. Onlangs werden T.I., Antonique Smith en Tina Fears ook toegevoegd aan de cast en werd Ethan Henry aangetrokken voor een gastrol. Anthony Hemingway is produceert de serie en regisseert ook de eerste aflevering.
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Gisteren, 14:00