Genius

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Genius uitgesteld

National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.

National Geographic's aankomende seizoen van Genius: Aretha zal niet debuteren op 25 mei. Het derde seizoen van Genius dat zou gaan over de legendarische zangeres Aretha Franklin, gespeeld door Cynthia Erivo, zal later dit jaar, op een nog te bepalen datum zijn debuut maken. In een statement laat National Geographic weten dat de productie op dit moment stil ligt en dat de serie niet op tijd klaar is. Eerder deze maand maakte Disney Television Studios al bekend dat ze de productie voor deze serie voor drie weken zouden stilleggen vanwege de Corona-crisis, die maatregel is nu dus verlengd.Genius: Aretha startte de productie in december en naast Erivo spelen ook Courtney B. Vance, Malcolm Barrett, Patrice Covington, Kimberly Hébert Gregory, Rebecca Naomi Jones, Shaian Jordan, Marque Richardson, Pauletta Washington, Steven Norfleet en Omar J. Dorsey een rol in de serie. Onlangs werden T.I., Antonique Smith en Tina Fears ook toegevoegd aan de cast en werd Ethan Henry aangetrokken voor een gastrol. Anthony Hemingway is produceert de serie en regisseert ook de eerste aflevering.
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1