Genius

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in Genius

National Geographic heeft de hoofdrolspeler gevonden voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.

Het komende seizoen van Genius is dus een serie over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, die gemaakt wordt met instemming van de nabestaanden. De opnamen starten in november en de serie zal in de lente van 2020 bij National Geographic te zien zijn.


Cynthia Erivo

"Aretha Franklin is een bron van inspiratie voor mij geweest sinds ik een klein meisje was”, aldus Cynthia Erivo. “Haar kracht, passie en ziel zijn zichtbaar in haar eeuwige nalatenschap. Wat mijn stem kan doen is sterk beïnvloed door Franklin. Ik voel me bevoorrecht om deze rol te mogen spelen.”
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00