Genius

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in Genius

National Geographic heeft de hoofdrolspeler gevonden voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.

Het komende seizoen van Genius is dus een serie over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, die gemaakt wordt met instemming van de nabestaanden. De opnamen starten in november en de serie zal in de lente van 2020 bij National Geographic te zien zijn.


Cynthia Erivo

"Aretha Franklin is een bron van inspiratie voor mij geweest sinds ik een klein meisje was”, aldus Cynthia Erivo. “Haar kracht, passie en ziel zijn zichtbaar in haar eeuwige nalatenschap. Wat mijn stem kan doen is sterk beïnvloed door Franklin. Ik voel me bevoorrecht om deze rol te mogen spelen.”
Vorige aflevering
Chapter Ten
Chapter Ten
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00