Genius

7.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in Genius

National Geographic heeft de hoofdrolspeler gevonden voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.

Het komende seizoen van Genius is dus een serie over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, die gemaakt wordt met instemming van de nabestaanden. De opnamen starten in november en de serie zal in de lente van 2020 bij National Geographic te zien zijn.


Cynthia Erivo

"Aretha Franklin is een bron van inspiratie voor mij geweest sinds ik een klein meisje was”, aldus Cynthia Erivo. “Haar kracht, passie en ziel zijn zichtbaar in haar eeuwige nalatenschap. Wat mijn stem kan doen is sterk beïnvloed door Franklin. Ik voel me bevoorrecht om deze rol te mogen spelen.”
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
6