Gargoyles

8.7 / 10
20 min
Actie, Misdaad, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.7 / 10
3seizoenen/78afleveringen/1994 - 1997 
NetwerkSyndication
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min19941997 (Beëindigd)
Netwerk:Syndication
Gargoyles is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndication. De serie ging in première op 24 oktober 1994.

De serie draait om een groep waterspuwers (gevleugelde, humanoïde wezens), die in het middeleeuwse Schotland het kasteel Wyvern verdedigden. Ze werden echter verraden en door een magische vloek veranderd in steen. 1000 jaar later wordt de vloek opgegeven, en ontwaken de waterspuwers in het New York van de jaren 90.
De waterspuwers kunnen alleen ’s nachts weer tot leven komen. Overdag verstenen ze. Ze houden zich schuil in het voormalige kasteel Wyvern, dat door de zakenman David Xanatos naar New York is gehaald en bovenop zijn wolkenkrabber is geplaatst, en vinden enkele bondgenoten zoals de politiedetective Elisa Maza. Niet iedereen is blij met hun komst. Veel mensen die afweten van het bestaan van de waterspuwers wantrouwen hen. Daarbij komt de groep ook oog in oog te staan met andere waterspuwers, waaronder de kwaadaardige Demona.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 52
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Gargoyles.
Gargoyles