Gangs of London

8.3 / 10
59 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Gangs of London heeft startdatum

Gangs of London zal na meer dan twee jaar eindelijk terugkeren. De datum voor tweede seizoen is aangekondigd door AMC+.

Het eerste seizoen van Gangs of London is te zien bij Starz, of het tweede seizoen daar ook te zien zal zijn is niet bekend. AMC+ zal de serie vanaf donderdag 17 november wereldwijd gaan uitbrengen.

Naast een datum is er ook een gewelddadige trailer uitgebracht die je hieronder kan bekijken. In het tweede seizoen spelen Dìrísù, Paapa Essiedu, Lucian Msamati, Michelle Fairley, Orli Shuka, Pippa Bennett-Warner, Brian Vernel, Narges Rashidi, Asif Raza Mir en Valene Kane een rol. Gangs of London draait om de machtsstrijd tussen internationale bendes in Londen. Waleed Zuaiter, Jahz Armando, Fady El-Sayed, Salem Kali en Aymen Hamdouchi zullen zich bij de cast voor seizoen twee gaan voegen.

Gangs of London

In het tweede seizoen komt een nieuw, donkerder tijdperk van chaos en turbulente machtsstrijd naar Londen. Een jaar na de dood van Sean Wallace en de gewelddadige afrekeningen in seizoen één, is de kaart en de ziel van de stad opnieuw getekend - de overlevende Wallaces zijn verspreid, de Dumani's gebroken en vervreemd, en ex-undercoveragent Elliot Finch (Sopé Dirisu, Humans) wordt nu gedwongen om voor The Investors te werken. Terwijl The Investors neerkijken op een stad die in chaos afglijdt, besluiten ze dat genoeg genoeg is en brengen ze versterkingen binnen om de controle te herstellen. Oude favorieten en nieuwe spelers vechten terug tegen de nieuwe orde, waardoor gezworen vijanden moeten samenwerken en familieleden elkaar moeten verraden.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gangs of London