Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Fans eisen nieuw laatste seizoen Game of Thrones

Honderdduizenden fans van de populaire HBO-serie Game of Thrones zijn ontevreden over het verloop van het achtste en laatste seizoen.

In een petitie roepen ze de makers op het seizoen te herschrijven en opnieuw op te nemen.

‘David Benioff en D.B. Weiss hebben bewezen dat zij treurig onbekwame schrijvers zijn wanneer zij geen bronmateriaal hebben om op terug te vallen. Deze serie verdient een finaleseizoen dat ergens op slaat’, staat bij de petitie op Change.org. Ze doelen daarmee op het feit dat de laatste seizoenen niet meer gebaseerd zijn op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin, maar op originele scenario's. De initiatiefnemer van de petitie roept zender HBO op om actie te ondernemen.

De petitie is hier te vinden en inmiddels al 250.000 keer ondertekend.
Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_DAVE2804
16 mei 2019 16:39 - 16 mei 2019 16:39
Normaal gesproken vind ik dit soort dingen maar onzin. Een serie is maar een serie. Maar de eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat ik het hier wel mee eens ben, want dit laatste seizoen van Game of Thrones is ook gewoon treurig en de fans hebben gelijk als ze zeggen dat de serie zo'n slotseizoen niet verdiend had.
Reageer
avatar_renzoroy
16 mei 2019 17:50 -
Wat een grap zeg. Alsof HBO gaat zeggen, natuurlijk. Negeer de afgelopen afleveringen die miljoenen per aflevering hebben gekost en dan doen we dat gewoon even opnieuw.... :P Als een serie of film geen happy ending heeft moeten mensen altijd meteen zeuren. Was bij de film The Mist ook.
Reageer
avatar_E71
16 mei 2019 17:50 -
Nou, veel succes ermee.
Reageer
avatar_jacobus60
16 mei 2019 18:30 -
Lucifer had na het laatste 3 seizoen nog 2 bonus afleveringen. Dit hebben de fans niet gepikt en drongen aan tot een normaal afsluitend seizoen. En jawel hoor, seizoen 4 is een feit.
Dus, je weet maar nooit.
Reageer
avatar_renzoroy
16 mei 2019 18:56
die bonusafleveringen sloten totaal niet het verhaal af. En vragen om een nieuw opvolgend seizoen is iets anders dan vragen om een lopend seizoen te herschrijven en uit te brengen.
Reageer
avatar_H3nDri3
16 mei 2019 21:37
Die bonusafleveringen waren afleveringen die ze al hadden opgenomen voor een eventuele 4e seizoen bij FOX.

HBO gaat ech niet nog eens 100 miljoen uitgeven, laat staan of ze wel de gehele cast nog 1 of 1,5 jaar onder contract kunnen krijgen. Die gaan ook verder met hun carrière.

Misschien zijn sommige fanboys met te hoge verwachtingen het seizoen in gegaan.
Reageer
avatar_TragicError
16 mei 2019 18:49 -
De fasen van een Game of Thrones rouwproces:

1 Ontkenning en ongeloof
2 Boosheid en woede
3 Desorientatie
4 Petitie tot het herschrijven van het seizoen
5 Opnames van herschreven seizoen
6 Uitzending van nieuw herschreven seizoen
7 Aanvaarding van het nieuwe herschreven seizoen door de deelnemers van de petitie

Alleen... Ik heb het idee dat als men besluit tot herschrijven, er een nieuwe groep mensen teleurgesteld gaat worden omdat zij het niet eens zijn met de nieuwe herschreven versie.
Als zij dan ook een petitie starten...
Reageer