Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

HBO brengt twee uur durende Game of Thrones-documentaire

HBO zal in mei een twee uur durende Game of Thrones-documentaire uitzenden. Daarmee krijgt het laatste seizoen van zes afleveringen een toegift en hebben fans een laatste blik achter de schermen van de serie.

Game of Thrones: The Last Watch wordt 26 mei uitgezonden op HBO en zal het maken van het laatste seizoen in beeld brengen. De Britse filmmaker Jeanie Finlay is de regisseur van de documentaire.

HBO zegt: “Dit is veel meer dan een 'making of' -documentaire. Dit is een hartverscheurend verhaal, verteld met humor en intimiteit, over de bitterzoete genoegens van wat het betekent om een ​​bijzondere wereld te creëren, waarna je er vaarwel tegen moet zeggen.”

Jeanie Finlay kreeg maximale toegang tot de set voor het maken van de documentaire, die door HBO wordt omschreven als "een persoonlijk verslag van de loopgraven van de productie, de bemanning en de cast, terwijl ze te maken hebben met extreem weer, deadlines en fans die op zoek zijn naar spoilers."

Game of Thrones: The Last Watch debuteert op zondag 26 mei om 21.00 uur bij HBO. Dat is precies één week na de seriefinale. De start van het achtste seizoen is op zondag 14 april.

7297 gotseizoen8
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
28 maa 2019 11:33 -
Altijd welkom dit soort documentaires. Lijkt mij in ieder geval heel interessant om te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat en ook erg leuk om te zien hoe de acteurs/actrices met elkaar omgaan.
Reageer
Game of Thrones