Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Draak in teaser achtste seizoen Game of Thrones

Het laatste seizoen van Game of Thrones bestaat uit zes afleveringen en gaat op 14 april van start bij HBO.

Dat betekent dat Ziggo Movies & Series XL, die de serie in Nederland vertoont, volgt op 15 april. Tijdens de Super Bowl heeft bierfabrikant Bud Light samen met HBO een reclamespotje laten uitzenden waarin wordt gelinkt naar het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones.

Bij de beelden hoor je de bekende tune en ook komt The Mountain in beeld. Uiteraard legt de Bud Light-ridder het af tegen deze torenhoge ridder. Dat er in de teaser bierflesjes en bierkratten te zien zijn moeten we intussen maar voor lief nemen. De video hieronder is overigens de ‘extended version’ die HBO op YouTube heeft geplaatst. De commercial was op de Amerikaanse televisie iets korter.

Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00