Game of Thrones

8.9 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Draak in teaser achtste seizoen Game of Thrones

Het laatste seizoen van Game of Thrones bestaat uit zes afleveringen en gaat op 14 april van start bij HBO.

Dat betekent dat Ziggo Movies & Series XL, die de serie in Nederland vertoont, volgt op 15 april. Tijdens de Super Bowl heeft bierfabrikant Bud Light samen met HBO een reclamespotje laten uitzenden waarin wordt gelinkt naar het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones.

Bij de beelden hoor je de bekende tune en ook komt The Mountain in beeld. Uiteraard legt de Bud Light-ridder het af tegen deze torenhoge ridder. Dat er in de teaser bierflesjes en bierkratten te zien zijn moeten we intussen maar voor lief nemen. De video hieronder is overigens de ‘extended version’ die HBO op YouTube heeft geplaatst. De commercial was op de Amerikaanse televisie iets korter.

Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00