Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO maakt zondag startdatum Game of Thrones bekend

Zondag weten we eindelijk wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones op het scherm te zien is. HBO zal de precieze datum bekendmaken, net voor de aflevering van True Detective. Dat meldt de zender op Twitter.

We wisten al dat Game of Thrones in april terug zou keren naar het scherm, maar verdere details bleven steevast uit. Het wachten is nu bijna ten einde. Dat kan op veel gejuich van fans rekenen, want zij wachten al bijna twee jaar op het laatste seizoen. Het laatste seizoen telt slechts zes afleveringen, maar het belooft wel een indrukwekkende apotheose te worden voor een van de populairste series ooit.

HBO-CEO Richard Plepler liet eerder al weten dat het laatste seizoen zes afleveringen zal bevatten. “Maar het zal zijn alsof je naar zes films kijkt”, aldus Plepler. Het is nog maar de vraag of er dit weekeinde ook al een trailer wordt gedeeld. Volgens The Wrap is HBO van plan de kijkers ook daarmee aan het lijntje te houden en komt er zondag alleen een teaser.

Een dag na de uitzending in Amerika is de eerste aflevering al exclusief in Nederland bij Ziggo te zien.


Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
14 jan 2019 11:50 -
Ik had eigenlijk wel verwacht dat jullie de startdatum nog gingen melden :P

De datum dat het laatste seizoen van start gaat is 14 April! Zie hieronder het Twitter bericht + een teaser.
https://twitter.com/GameOfThrones/status/1084631184804433921
Reageer
avatar_Roeman
14 jan 2019 12:00
Wij hebben er ook een bericht over geschreven, zie hier: https://www.mijnserie.nl/game_of_thrones/nieuws/6910-laatste-seizoen-game-of-thrones-start-14-april/
Reageer
avatar_JanWillemK
14 jan 2019 13:49
Bijgewerkt op: 14 jan 2019 13:49
Ow... compleet overheen gekeken :D
Reageer