Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nog drie prequels van Game of Thrones te gaan

Er toen waren er nog maar drie. Eén van de vijf Game of Thrones prequels is geschrapt door HBO.

En er is al één prequel die een pilot heeft gekregen. Dus blijven er nog drie prequels over van Game of Thrones die het kunnen halen als pilot en serie of juist niet.

Schrijver George R.R. Martin schreef in zijn blog: “En voor de andere opvolgers van de serie {Game of Thrones}…als je het een beetje gevolgd hebt, weet je dat we gestart zijn met vier, dat er op een gegeven moment vijf {prequels} werden. Eén van die vijf is nu in de kast gezet, dat is wat ik heb begrepen, en uiteraard zal Jane’s {Goldman} pilot er gaan komen. Maar dat betekent niet dat de andere dood zijn.”

Martin, de schrijver van de boekenreeks Song of Ice and Fire waar Game of Thrones op is gebaseerd, vertelde verder: "Nog drie Game of Thrones prequels, gesitueerd in verschillende periodes met verschillende karakters en verhaallijnen, blijven in actieve ontwikkeling. Alles wat mij verteld is duidt erop dat er nog zeker één pilot opgenomen gaat worden, en misschien wel meer dan één, in de aankomende jaren. We hebben per slot van rekening een complete wereld en tienduizenden jaren van geschiedenis om mee te spelen. Maar dit is televisie, dus niets is zeker."

Het laatste achtdelige seizoen van Game of Thrones staat gepland voor 2019. Wanneer de pilot van de eerste prequel opgenomen gaat worden en te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Hoop jij op meer dan één prequel?


Embed from Getty Images
George R.R. Martin
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Game of Thrones