Game of Thrones

8.7 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Lunchen met de cast van Game of Thrones; video met Emilia Clarke

Doe een donatie vanaf tien euro en win een lunch met de cast en krijg een sneak peak van de geheime set in Belfast van Game of Thrones.

Emilia Clarke, die in de fantasyserie Game of Thrones Daenerys Targaryen speelt, heeft een leuke video gemaakt achter de schermen bij de immens populaire HBO-serie. Clarke heeft deze backstage video gemaakt om geld in te zamelen voor het goede doel. Samen met Omaze haalt zij geld op voor de Royal College of Nurses.Als je een donatie doet, die helaas vanuit België niet mogelijk is, maak je kans, op een lunch met de cast van Game of Thrones voor 2 personen. Ja, ook met de moeder van draken, en krijg je een kijkje op de geheime set in Noord Ierland. Via deze link naar Omaze kun je meedoen.

Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BadWolf
21 apr 2018 02:51 -
Wat een heerlijk mens is Emilia Clarke toch. Bij welke show ze ook te gast is, ze fleurt meteen de boel op.
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00