Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuws over Game of Thrones en mogelijke spin-offs

Game of Thrones fans zijn zo langzamerhand wel gewend aan het lange wachten op een vervolg. Maar ook de mogelijke spin-offs laten op zich wachten.

Dat schrijver George R.R. Martin zijn tijd neemt om een boek te schrijven is bekend. En dat het allerlaatste seizoen van Game of Thrones ook lang op zich laat wachten is ook al duidelijk. Maar nu heeft HBO president van programmering Casey Bloys verteld dat de spin-off(s) zeker niet voor 2020 te zien zal zijn.

Bloys: “Er zijn vijf spin-offs. Als we een pilot en een serie maken, zal er niets te zien zijn op HBO tot minimaal een jaar na het laatste seizoen. We gaan geen laatste seizoen van Game of Thrones maken, om vervolgens meteen te beginnen met iets nieuws.”

Verder wilde Bloys niets kwijt over de spin-offs. Hij verklaarde alleen dat het niet gaat om bekende personages, het zullen allemaal prequels worden. Dus ze zullen zich gaan afspelen voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones.

Wat Bloys nog meer kwijt wilde over Game of Thrones was niet alleen dat het allerlaatste seizoen in 2019 uitgezonden gaat worden, maar dat wat hem betreft er geen revival gaat komen van de immens populaire fantasyserie: “Dat gaat niet gebeuren. Dit verhaal, A Song of Ice and Fire, waarop Game of Thrones is gebaseerd, is klaar. Er komt geen revival, geen reboot of iets dergelijks.”

Embed from Getty ImagesActeur (vLnR) Nikolaj Coster-Waldau, schrijver/producent David Benioff, acteurs Gwendoline Christie, John Bradley, Kit Harington, Natalie Dormer, Sophie Turner, Craig Ferguson, Rory McCann, Maisie Williams, Rose Leslie, Pedro Pascal, schrijver/producent D.B. Weiss en schrijver/bedenker George R.R. Martin
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Game of Thrones