Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer Game of Thrones nieuws

Fans moeten nog even wachten tot het allerlaatste seizoen van Game of Thrones van start gaat. Gelukkig is er wel Game of Thrones-nieuws om de leegte een beetje op te vullen.

We beginnen met het Game of Thrones nieuws met de muziek uit en van Game of Thrones. Op 21 mei 2018 zal met een orkest en koor de componist Ramin Djawadi in de Ziggo Dome in Amsterdam de Game of Thrones muziek live gaan spelen. De Game of Thrones Live Concert Experience was al eerder in Noord Amerika te horen en was daar vrij succesvol mee.

Ramin Djawadi vertelt: “Ik wil het publiek meenemen naar Westeros.” Dus speelt de Duits/Iraanse componist, ook bekend van zijn muziek voor HBO’s Westworld, muziek van alle verschillende huizen. In het concert komen in ieder geval de themamuziek van de Starks, het bombastische Mhysa, dat te horen was tijdens de laatste aflevering van het derde seizoen en Light of the seven, het stuk waarmee de laatste aflevering van het zesde seizoen begon. Tijdens de muziek zijn beelden te zien van Game of Thrones en Ramin Djawadi belooft dat hij ook exclusieve nieuwe beelden zal laten zien.

Kaarten zijn hier te koop vanaf 47 euro.

Het achtste seizoen van Game of Thrones krijgt zes afleveringen en nu is bekendgemaakt welke regisseurs de allerlaatste afleveringen gaan regisseren. Miguel Sapochnik, David Nutter en showrunners David Benioff en Dan Weiss zullen allen één of meerdere afleveringen voor hun rekening gaan nemen. Benioff en Weiss zullen zeker de allerlaatste aflevering gaan regisseren. Helaas is nog steeds niet bekend wanneer het allerlaatste achtste seizoen van start zal gaan bij HBO.

Dan nieuws over de vijf mogelijk spin-offs van Game of Thrones. George R.R. Martin zei het volgende: “Je moet niet verwachten alle vijf de series te zullen zien, tenminste, niet direct… hoe erg ik ook van dat idee houd, HBO wordt niet het Game of Thrones netwerk. Maar we zouden er wellicht twee of drie kunnen zien die een pilot krijgen, waarbij er dan eentje in 2019 of 2020 te zien kan zijn. En de anderen wellicht later, als die er - zoals we allemaal hopen - zullen komen.”

Update: Op dinsdag 22 mei 2018 zal het concert te zien zijn in het Antwerpse Sportpaleis. Kaarten kan je hier bestellen

Zodra er meer nieuws te melden is over Game of Thrones en mogelijke spin/offs zal MijnSerie daar uiteraard over berichten.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
28 sep 2017 15:08 - 28 sep 2017 15:09
Van mij hoeven er ook geen 5 spin-offs te gelijk worden uitgezonden. Eigenlijk is eentje, 10 afleverngen, per jaar wel genoeg. Je moet ook iets hebben om naar uit te kijken.
Reageer
avatar_renzoroy
28 sep 2017 16:47 -
als het allemaal de kwaliteit heeft van Game of Thrones zelf, mogen er van mij wel 1000 spin offs komen. HBO zou idd een nieuwe zender moeten beginnen... De GOT Channel :) :P
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03