Game of Thrones

8.8 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Komen er vier spin-offs van Game of Thrones?

Het lijkt op uitmelken van de succesvolle serie Game of Thrones, maar de fans zullen daar waarschijnlijk geen problemen mee hebben.

Al heel lang wordt er gespeculeerd over een Game of Thrones spin-off. Zeker nu het einde in zicht is van de uitermate succesvolle HBO fantasyserie. HBO heeft nu laten weten dat er gewerkt wordt aan maar liefst vier spin-offs. Helaas is er verder niet veel meer bekend over deze projecten.

Er zijn vier schrijvers aan het werk, scenarist Max Borenstein (Minority Report), schrijver Brian Helgeland (Tales from the Crypt), scenarist Jane Goldman (Kingsman: The Golden Circle) en scenarist Carly Wray (Mad Men). Schrijver R.R. Martin, bedenker van Game of Thrones, helpt de laatste twee met het uitwerken van hun ideeën.

HBO vertelt in een verklaring: “D.B. Weiss en David Benioff blijven werken aan het zevende seizoen en bevinden zich al midden in de voorbereidingen voor het achtste en laatste seizoen. We moeten ze op de hoogte houden van onze plannen en ze zullen samen met George R.R. Martin als uitvoerend producenten aan alle projecten meewerken. We zullen ze ondersteunen, bij een welverdiende pauze van het schrijven over Westeros, zodra het laatste seizoen af is. Er is geen planning voor deze projecten. We nemen zo veel of zo weinig tijd als de schrijvers nodig hebben. En net als met al onze projecten, evalueren we wat we hebben zodra de scenario’s binnenkomen.”

Waar de schrijvers mee bezig zijn is niet bekend, maar het lijkt voor de hand te liggen dat tenminste één van de schrijvers werkt aan een bewerking van de boeken van Martin Dunk & Egg. Of de verhalen van Children of the Forest en de First Men (waarin de White Walkers werden geschapen), of Roberts Rebellion.

Wat verwacht jij van een spin-off van Game of Thrones?


R.R. Martin
Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_H3nDri3
05 mei 2017 13:02 -
Vier lijkt me wat veel van het goede. Waarschijnlijk laat HBO 4 verschillende ideeën uitwerken en kiezen ze er 1 misschien 2 uit om als serie uit te brengen.
Reageer
avatar_antimidant
07 mei 2017 13:22 -
Ben benieuwd
Reageer
avatar_jonathand
01 jun 2017 22:41 -
Yes, Ik ben benieuwd.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1