Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones nieuws

De fans weten eindelijk wanneer het één na laatste seizoen van Game of Thrones van start gaat, tijd voor meer Thrones nieuws.

Het zeven afleveringen tellende zevende seizoen van de enorm populaire HBO-fantasyserie Game of Thrones zal op 16 juli van start gaan. Volgens Kit Harington (Jon Snow) wordt dit één na laatste seizoen veel grootschaliger. Hij vertelde: “Ze geven steeds meer geld uit aan steeds minder afleveringen, dus het wordt grootschaliger, de CGI {Computer-Generated Imagery of computeranimatie}. We proberen ook nieuwe dingen, met cameratechnieken en proberen grenzen te doorbreken en verleggen in de laatste twee seizoenen.”

Harington vertelde verder: “Ik geloof dat elke acteur meer actie deed, meer actie had en meer scènes opnam. Ze hebben zich er echt op geconcentreerd, op de hoofdpersonen, omdat er minder nieuwe personages bijkomen. Ze focussen zich dus vooral op de bestaande personages. En er zijn mensen wiens paden gaan kruisen, iets waar het publiek volgens mij heel lang op heeft zitten wachten.”

Het zevende seizoen heeft, zoals gezegd, slechts zeven afleveringen, en voor een tijd werd er zeer geheimzinnig en moeilijk gedaan over het aantal afleveringen van het achtste seizoen. Nu is er officieel aangekondigd dat het laatste achtste seizoen de allerkortste wordt in de reeks. Het achtste seizoen krijgt slechts zes afleveringen en staat gepland voor 2018.

De schrijvers maken wel al grappen over het allerlaatste seizoen en kijken uit naar sommige aspecten van dit laatste deel: “We maken er nu al ruzie over wie Sansa Stark (Sophie Turner) mag ombrengen.” Of Sansa werkelijk omgebracht gaat worden is helemaal niet zeker. Dus geen paniek, dit is geen spoiler.

En als allerlaatste werd er nieuws uitgebracht dat zanger Ed Sheeran een rolletje gaat spelen in het zevende seizoen. De regisseurs zeiden hierover: “We proberen Ed Sheeran al jaren in de show te krijgen om Maisie te verrassen, dit jaar is het ons eindelijk gelukt." Maisie Williams (Arya Stark) is al jaren groot fan van ‘Shape of You’ en ‘The A Team’-zanger Sheeran. Sheeran heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een moord zou doen voor een rol in de serie. Welke rol hij zal gaan spelen en wanneer Sheeran te zien zal zijn, is niet bekend gemaakt.

Vind jij het jammer dat het achtste seizoen maar zes afleveringen krijgt?


Maisie en Ed
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
13 maa 2017 20:43 -
Ja, vind ik wel jammer ja. Kan mij niet lang genoeg duren. Maar er moet een keer een eind aan komen, helaas.
Reageer
avatar_seriefan90
20 maa 2017 16:53 -
Die serie is zo verdomd goed het had minstens 10 seizoenen kunnen krijgen of meer ik bedoel bij The walking dead zijn ze ook al bezig met ideeën voor nog 5 nieuwe seizoenen.
Reageer
Game of Thrones