Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor zevende seizoen Game of Thrones

Pak je agenda en rode markeerstift maar, want Game of Thrones fans, jullie kunnen eindelijk gaan aftellen.

Eindelijk is het zover! HBO heeft de startdatum bekend gemaakt voor het zevende seizoen van Game of Thrones. Het nieuws werd bekend gemaakt in een live video op Facebook, waarbij de datum verscholen zat in een ijsblok dat werd gesmolten door vlammen. Fans moesten in het commentaar het woord 'Fire' typen zodat het ijs sneller zou smelten. Vanaf zondag 16 juli om 21.00 uur is de populaire fantasyserie bij HBO te zien.

Video on youtube


Ook heeft de zender een poster vrijgegeven, waarop voor de kijkers van Game of Thrones maar één ding duidelijk kan zijn, de winter komt eraan. De oorlog tussen ijs en vuur, de draken van Daenerys (Emilia Clarke) en de White Walkers, die eindelijk een zet tegen de IJsmuur van de Night’s Watch lijken te maken. Het zevende seizoen telt slechts zeven afleveringen, maar volgens Jon Snow (Kit Harington) zal daarin maar één oorlog gaan tellen; The Great War {De Grote Oorlog}.



Het zevende seizoen begint wel veel later dan alle voorgaande seizoenen. Dat komt omdat het hele productieteam moest wachten tot de winter kwam. Daardoor werden de opnames later opgenomen en als bij ons de lente gaat aanbreken zal in Westeros de winter definitief zijn gekomen.

Het allerlaatste achtste seizoen is ook al aangekondigd, alleen is daar nog steeds geen duidelijkheid over hoeveel afleveringen deze krijgt. MijnSerie houdt de Game of Thrones fans uiteraard op de hoogte van het laatste nieuws.

Wat verwacht jij van het zevende seizoen? En hoeveel afleveringen zou jij in het laatste seizoen willen zien?


Emilia Clarke en Kit Harington
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Game of Thrones