Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuws over het zevende seizoen van Game of Thrones

Het zit erop! De opnames van het zevende seizoen zijn klaar. Helaas duurt het voor de Game of Thrones fan nog tot juni of juli voor het zevende seizoen zal worden uitgezonden bij HBO. Actrice Emilia Clarke vertelde op Instagram dat de laatste draaidag erop zat en zij verwacht dat het zevende seizoen wel adembenemend gaat worden.


Actrice Maisie Williams vertelde dat het zevende seizoen gaat eindigen met een gigantische twist: “Het gaat nu lekker vooruit,” begon Maisie die de rol speelt van Arya Stark. “We gaan nu richting de climax en het loopt langzaam ten einde. Het is erg spannend. Ik had het gevoel dat eind vorig seizoen alles opgezet was voor het einde. Elk personage kwam op een kruispunt in zijn of haar leven en nu gaan we allemaal samen richting het einde van de serie.” Toen haar gevraagd werd wat we kunnen verwachten zei ze: “Een gigantische cliffhanger.

Het budget van het zevende seizoen is hetzelfde als het zesde seizoen, dit terwijl het zevende seizoen minder afleveringen gaat krijgen. Volgens insider kunnen we veel veldslagen verwachten.

En dan nieuws over de merchandising rond Game of Thrones. Ommegang heeft drie bieren ontwikkeld, Stark, Targaryen en Lannister. Het is de tweede keer dat Ommegang met Game of Thrones bier komt. Eerder kon je al Take the Black Stout, Three-Eyed Raven en Valar Morghulis proeven. De flessen hebben een inhoud van 750 ml en worden in Amerika verkocht voor 12 dollar per stuk. Mochten ze ook in Nederland op de markt komen, zal het naar verwachting 12 euro gaan kosten per fles.

Wat verwacht jij van het één na laatste seizoen van Game of Thrones?


Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Game of Thrones