Leuk?
11
1
Bekijk stemmen

Nog meer nieuws over Game of Thrones

***LET OP!***
Dit nieuwsbericht kan spoilers bevatten voor degene die aflevering negen en tien van het zesde seizoen nog niet gezien hebben.


Op woensdag 22 juni hadden we al nieuws besproken over de immens populaire fantasyserie van HBO, Game Of Thrones. Maar nu het zesde seizoen is afgelopen komt er meer nieuws binnen over het zevende en achtste seizoen, kijkcijfers en het commentaar van Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en meer. MijnSerie heeft al dat nieuws zoveel mogelijk verzameld om het de Game of Thrones fan zo makkelijk mogelijk te maken.

Battle of the Bastards (aflevering negen) kreeg een tien van de tien punten van 112.176 stemmers (29 juni) op IMDb, de laatste aflevering The Winds of Winter heeft ook tien punten te pakken. De allerlaatste aflevering van het zesde seizoen heeft van 62.756 kijkers (29 juni) de hoogste rating gekregen die mogelijk is. In Amerika keken er gemiddeld 8,89 miljoen kijkers naar de laatste extra lange aflevering. Wereldwijd keken er gemiddeld 23 miljoen kijkers naar het zesde seizoen van Game of Thrones, dat is inclusief online kijkers.

***LET OP! Mogelijke spoilers***
Over de Battle of the Bastards was het laatste woord ook nog niet gesproken. Volgens vele was er een grote afwezige tijdens deze afleveringen, de direwolf Ghost. Game of Thrones regisseur Miguel Sapochnik gaf duidelijkheid over deze grote afwezige: “Het was wel degelijk de bedoeling om de wolf te betrekken in deze aflevering. In eerste instantie zou Ghost juist ontzettend veel te zien zijn op het slagveld. Maar omdat de CGI erg duur is, en we ook de reus Wun-Wun in de aflevering wilden hebben, hebben we de keus gemaakt om voor Wun-Wun te gaan.”

Na de tiende aflevering is actrice Emilia Clarke gevraagd wat haar gedachten zijn over het zevende seizoen: “Ik heb de schepen, ik heb de mankracht, ik heb draken die vuur ademen en ik kan zo lijkt ’t niet gedood worden. Ik heb zelfs geen knappe man die bij me staat en z’n shirt uitdoet, dus er is geen afleiding ditmaal,” vertelde Clarke. ”Hoewel, we moeten Tyrion Lannister (Peter Dinklage) nog zonder kleren zien. Wie we missen is Jorah Mormont (Iain Glen), hij moet terugkomen want zonder hem kan ik niet over de Zeven Koninkrijken heersen. Maar bij Game of Thrones weet je het nooit. Als het er goed uit ziet voor je personage, weet je dat je niet veilig bent want dan hoor je de schrijvers al: ‘Ah, je vindt haar leuk? Dan vermoorden we haar!’” Clarke wilde wel een voorspelling doen over onder andere een mogelijke ontmoeting met Jon Snow (Kit Harington): “Ik weet het niet zeker. Maar ik zou hem kunnen vermoorden. Of hij zou mij kunnen vermoorden. Wie weet is hij wel dood voordat we elkaar ontmoeten. Of ben ik dood. Arya Stark (Maisie Williams) zou ons allebei kunnen vermoorden! Je weet het niet. Alles is mogelijk. Maar ik weet wel dat de winter eraan komt.. en ik voor warmte ga zorgen!”

Ook showrunners David Benioff en D.B. Weiss hadden nog het één en ander bij te dragen over het zevende en achtste seizoen en het feit dat er zeker geen negende seizoen gaat komen en dat het zevende en achtste seizoen slechts gaan bestaan uit dertien afleveringen.
Weiss: “Er is nog zoveel waar het volgende seizoen om kan draaien: bijvoorbeeld ontdekken wat er in dat hoofd van Cersei omgaat. ”Wie is ze? Cersei heeft verschrikkelijke dingen gedaan in haar leven en kan een wreed mens zijn, maar wat haar enigszins zielig maakt is dat ze echt van haar kinderen hield. Nu die allemaal weg zijn, is het interessant om je af te vragen wie ze is zonder haar kinderen. Het antwoord op die vraag krijg je volgend seizoen. Er zit nog zoveel aan te komen.”
Benioff: “We hebben het over nog twee seizoenen. Vanaf het begin hebben we het gehad over 70-75 uur en dat is waar we mee eindigen. Noem het voor dit moment 73 uur. We proberen een coherent en samenhangend verhaal te vertellen met een begin, midden en eind. Zoals Dan Weiss gezegd heeft, weten we al enige tijd dat we erheen gaan. De laatste beelden van zondag bewijzen dat. Daenerys gaat eindelijk terug naar Westeros; Jon Snow is koning in het Noorden en Cersei zit op de IJzeren Troon. En we weten dat de Night King er klaar voor is. De stukken staan op het bord en sommige delen zijn er al van weggehaald. We gaan nu richting het eindspel.”

HBO heeft nog steeds niet bevestigd dat het zevende seizoen slechts zeven aflevering en het achtste seizoen zes aflevering gaat krijgen. Zoals het er nu uitziet zal de productie van het zevende seizoen in juli 2016 van start gaan. Wanner het zevende seizoen uitgezonden gaat worden is ook nog niet bekend gemaakt. Maar uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte.

Wie zal de winter overleven en op de IJzeren Troon plaatsnemen in Game of Thrones?


Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
11
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_ChapterZ
29 jun 2016 22:48 -
Ben er wel mee klaar nu, seizoen 6 was voor mij 1 kleine 6 alleen E9 en E10 gingen wel. Maar de rest wat 1 drama
Reageer
avatar_seriefan90
02 jul 2016 13:28
zwijg seizoen 6 was een enorme groot succes en veel beter dan seizoen 5.
Reageer
avatar_alex3012
29 jun 2016 23:05 -
prachtige serie kan er niet genoeg van krijgen
Reageer
Game of Thrones