Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Laatste aflevering zesde seizoen langste ooit voor Game of Thrones

The Winds of Winter zal de langste aflevering ooit worden voor Game of Thrones. De seizoenfinale van het zesde seizoen zal 69 minuten lang zijn. Deze aflevering staat gepland voor 26 juni aanstaande bij HBO. Maar ook de één na laatste aflevering zal langer duren dan normaal, The Battle of the Bastards gaat meer dan een uur duren.

The Winds of Winters zal niet onbekend klinken bij Game of Thrones fans, daar het nog niet uitgebrachte zesde boek van George R.R. Martin zo gaat heten. De één na laatste aflevering zal gaan om de langverwachte slag om Winterfell tussen Jon Snow en Ramsey Bolton, vandaar de naam Battle of the Bastards.

Er zijn in de lange laatste aflevering nog wat dingen af te handelen. Zoals Daenerys, Arya Stark en Tyrion Lannister, wie gaat er overleven of wie trekken er ter oorlog.

HBO heeft nog niets gezegd over het zevende seizoen, krijgt het zevende seizoen van Game of Thrones dan toch slechts zeven afleveringen? HBO hult zich in stilzwijgen maar regisseur Jack Bender, hij regisseerde aflevering vijf van het zesde seizoen (‘The Door’), lijkt te weten dat het zevende seizoen korter zal worden.

Bender werd gevraagd door Vanity Fair of hij weer een aflevering zou gaan regisseren in het zevende seizoen en dit was zijn antwoord: “Ik weet het antwoord daar niet op. Ze doen er slechts zeven {afleveringen}, en ze hebben hun vaste regisseurs die het al heel lang doen... Ik ben nog niet gevraagd en weet niet wat het schema zal zijn. Maar onder de beste omstandigheden, zoals het schema en alles eromheen, heb ik het ontzettend leuk gehad om deze ervaring op te doen bij de serie. Als ik kan en ze me willen, lijkt het me leuk om dat te doen."

Wat denk jij, zal het zevende seizoen korter worden? Durf jij te voorspellen wie er dood gaat?


Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_CC11
09 jun 2016 23:16 - 09 jun 2016 23:17
Ik durf te voorspellen dat, als je lang genoeg wacht, ze uiteindelijk allemaal sterven !
Wat de serie zelf betreft had men reeds eerder gezegd dat de twee laatste seizoenen
in totaal uit 14 afleveringen zouden bestaan en dat het hele verhaal daarmee verteld zou zijn.
Of het ook zo zal lopen is natuurlijk een heel andere vraag.
Reageer
avatar_Newbie
12 jun 2016 09:37 -
Het wordt zoals bij veel series tijd dat ze stoppen. De rode draad in het verhaal is totaal weg.
het wordt een lange drama sliert zonder eind
Reageer
Game of Thrones