Game of Thrones

8.7 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe castleden voor Game of Thrones en een Guiness Book record

Game of Thrones heeft een uitbreiding gekregen van de cast. Van twee weten we inmiddels welke rol ze gaan spelen maar over de rol van Ian McShane wordt zeer mysterieus gedaan. Hij krijgt een onverwachte rol! Maar Game of Thrones doet het ook goed als het gaat om prijzen en records dit jaar.

Pilou Asbæk, de acteur bekend van Borgen, The Borgias en 1864, zal in het zesde seizoen van Game of Thrones de rol gaan spelen van Euron Greyjoy. Euron is de oom van Theon (Alfie Allen) en Yara (Gemma Whelan) en de jongere broer van Balon Greyjoy (Patrick Malahide), Lord van de Iron Islands.

Andere nieuwkomers in het zesde seizoen van Game of Thrones zullen zijn: Ian McShane (Kings, Deadwood) in een onverwachte rol. En Max von Sydow (The Tudors), als mentor van Bran Stark (Isaac Hempstead Wright), de mysterieuze drieogige raaf.

Game of Thrones is de gedoodverfde winnaar voor de Emmy’s dit jaar. Ze hebben in totaal 24 nominaties gekregen. Maar Game of Thrones heeft ook het Guinness Book of Records behaald, als de serie die in 173 landen tegelijk werd uitgezonden. Het gaat hier dan om de tweede aflevering van het vijfde seizoen. HBO heeft deze uitzending tegelijk uitgebracht in een poging om het illegaal downloaden tegen te gaan. Want de HBO fantasieserie naar het boek A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin is de meest gedownloade serie ter wereld.

Welke rol denk jij dat McShane zal gaan spelen en verheug jij je op het zesde seizoen?
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (10)

avatar_anonymous
03 sep 2015 11:47 -
Mandy, toch uiteindelijk warm geworden voor GoT?
Reageer
avatar_Mandy1966
03 sep 2015 12:43
Groot fan, kan ik wel zeggen.
Reageer
avatar_anonymous
03 sep 2015 12:56
Verrasend, wist nog dat je aangaf dat je niet begreep wat men erin zag. Maar mooi dat je toch verder hebt gekeken.
Reageer
avatar_Mandy1966
03 sep 2015 13:18
Ja, en ik heb er geen moment spijt van gehad.
Reageer
avatar_tweemaalh
03 sep 2015 16:41 -
Pilou Asbaek! :D
Ik denk dat de Iron Island-verhaallijn interessant kan worden. Soort Game of Thrones meets Vikings
Reageer
avatar_Rodejong
04 sep 2015 08:00
Verrassend. Hier in Denemarken wordt er met geen woord over gesproken. (Althans niet op de reguliere nieuwskanalen) terwijl hij hier toch een van de bekendste acteurs van het moment is. Grappig om het op Mijnserie.nl te lezen ;)
Reageer
avatar_Rodejong
04 sep 2015 08:02
Ik corrigeer mijzelf... Op het net is daar wel wat over te vinden :P
Reageer
avatar_anonymous
03 sep 2015 19:15 -
Ben wel benieuwd naar de rol van Ian McShane. Geweldige acteur.
Reageer
avatar_anonymous
03 sep 2015 19:41
McShane is idd fantastisch. En nee... Ik heb het niet over Ray Donovan. Hell No, Deadwood natuurlijk. Een van de beste rollen uit de televisiegeschiedenis. Mister Al Swearengen
Reageer
avatar_ThomasNL92
03 sep 2015 19:17 -
Niet zo fan dan Ian er bijgekomen is. Verrast me dat hij Katie niet heeft meegenomen zoals gewoonlijk.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00