Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones schrijvers beloven beste finale ooit

De aanstaande finale van Game of Thrones belooft het "beste uur" te worden van de serie, aldus de makers.

Hoewel de finales van Game of Thrones bekend staan om hun rust en een subtiele overloop van de schokkende twist in de negende aflevering naar het volgende seizoen, lijkt The Children die verwachting te doorbreken. "Het is de beste finale die we ooit hebben gedaan, zonder twijfel," zegt het schrijversduo in een verklaring. "Onze cast, de regie van Alex Graves, de special effects, de nieuwe tonen van Ramin Djawadi, het kwam allemaal samen in waarschijnlijk het beste uur dat we geproduceerd hebben."

Seizoen vier van Game of Thrones verzegeld de status van de serie met recordbrekende kijkcijfers en alom bejubelde acteerprestaties, plotwendingen en technische hoogstanden. Het grote gevecht in aflevering negen, vorige week, trok 6,9 miljoen kijkers in de V.S. Benioff en Weiss zeggen zo "ongelooflijk trots" te zijn over de finale dat ze bang zijn het niet te kunnen overtreffen. "We zijn een beetje geintimideerd door de aflevering omdat we nu terug moeten naar het maken van seizoen vijf en kijken hoe we het gaan overtreffen".

Op Vaderdag wordt de aflevering The Children uitgezonden in de V.S. Nederland ziet King's Landing, de Vale en Essos weer terug op maandagochtend op HBO Go of 's avonds live om 20.30 uur op de kabelzender.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
16 jun 2014 18:12 -
nou zo bijzonder vond ik het niet... het gevecht van aflevering 9 was vetter
Reageer
avatar_anonymous
16 jun 2014 23:06 -
Ik had echt precies hetzelfde. Met elk personage gebeurde wel iets en gingen wel een stap verder, maar niks bijzonders of schokkends. afl 9 was beter en de twist van vorig seizoen met die bruiloft komen ze nooit meer overheen!
Reageer
avatar_anonymous
17 jun 2014 17:00 -
Het is echt een heel erg goede aflevering met verrassende nieuwe ontwikkelingen die je weer dubbel zoveel naar het volgende seizoen doen verlangen.
Reageer
avatar_mk187
18 jun 2014 00:02 -
Ben benieuwd! Al heb ik de boeken wel al gelezen dus heel verrassend zal het voor mij niet worden denk ik...
Reageer
Game of Thrones