Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Pers-première Game of Thrones: seizoen 3

Vandaag werd om kwart voor elf in Amsterdam de eerste aflevering van seizoen 3 van Game of Thrones aan de pers tentoongesteld. En met trots kunnen wij zeggen dat MijnSerie hier ook bij aanwezig was.

Game of Thrones is een Amerikaanse serie van de zender HBO welke in april 2011 starte. Game of Thrones is gebaseerd op de boeken 'A Song of Ice and Fire' (Een Lied van IJs en Vuur) door George R. R. Martin. Het gaat over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende adellijke families op het fictieve continent Westeros.

Seizoen 2 eindigde al bijna een jaar geleden (begin juni 2012). De afgelopen tijd is Game of Thrones veel in het nieuws geweest, zijn de trailers veelvuldig bekeken door de vele fans en vandaag was dan eindelijk de pers-première van de eerste aflevering van seizoen 3.

Vanochtend om tien over tien kwamen wij aan bij Het Ketelhuis, waar de aflevering tentoongesteld werd, en rond twintig voor elf konden wij met een selecte groep de bioscoopzaal betrekken. Hier kregen wij een korte introductie verzorgd door PR Officer Jeroen Roovers (HBO NL), die de aflevering gisterenavond zelfs al gezien had en ons melde dat deze eerste aflevering niet zou teleurstellen. Hierna werd de eerste aflevering van seizoen 3 gestart.

Over deze aflevering zal vandaag nog een recensie online komen. Wat wij jullie wel alvast kunnen vertellen is dat dit begin zeker niet teleurstellend is. Als je de trailers al vaak gezien hebt zul je geheid ook veel herkennen in deze eerste aflevering. Het is een aflevering met zowel spanning alsook een goeie dosis humor. HBO geeft aan dat familie en trouw de overkoepelende thema's van seizoen 3 zijn en dat tal van cruciale plotelementen uit de eerste twee seizoenen hun gewelddadige voltooiing vinden. Verschillende hoofdpersonages zullen op noodlottige en wrede wijze aan hun einde komen.

Seizoen 3 start in Amerika op 31 maart en is vanaf 1 april 20:30 uur met ondertiteling te zien op HBO NL. De eerste aflevering is op 1 april vanaf 09:00 uur al te zien via HBO GO. Wij kijken uit naar de rest van het seizoen, jullie ook?

Bekijk hieronder nogmaals de trailer voor het derde seizoen.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
26 maa 2013 16:17 -
Wat een geweldige serie ik kan niet wachten op serie 3!
Reageer
avatar_anonymous
26 maa 2013 16:39 -
De eerste aflevering van het derde seizoen was in ieder geval weer goed :)
Reageer
Game of Thrones