Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Actiekomedieserie Future Man vanaf 1 maart bij Videoland

Josh Hutcherson, ook wel bekend als Peeta Mellark uit de filmtetralogie The Hunger Games, is binnenkort bij Videoland te zien in de Hulu Original Future Man.

Na The Handmaid’s Tale en Freakish heeft Videoland met Future Man in korte tijd een derde Hulu Original aangekocht. De Amerikaanse actiekomedieserie uit 2017 is vanaf donderdag 1 maart volledig te bingewatchen bij Videoland.

Josh Futturman (Hutcherson), één van de beste gamers ter wereld, leeft nog thuis bij zijn ouders, Gabe (Ed Begley Jr., Lady Dynamite) en Diane (Glenne Headly, Bastard Out of Carolina), en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum.

Zijn sociale onbekwaamheid, een laag zelfbeeld en een prominent onvermogen om vrouwen te benaderen, compenseert hij door zijn dapperheid in The Biotic Wars, een dystopisch videospel waarin zijn personage Future Man de top van de wereldranglijst aanvoert.

Wanneer hij de eerste en enige persoon wordt die de ongrijpbare eindbaas verslaat, wordt hij bezocht door de 'fictieve' personages van het spel, Tiger (Eliza Coupe, Happy Endings) en Wolf (Derek Wilson, Preacher). Zij bewijzen dat ze allemaal echte krijgers zijn die teruggestuurd zijn uit een verwoeste toekomst met de taak hem te rekruteren om de mensheid te redden van een dodelijke invasie van een superras.

Future Man is geproduceerd door Seth Rogan, die eerder onder meer de wereldwijde hitkomedie Bad Neighbors produceerde waarin hijzelf - net als in de eerste film - de rol van Mac Radner vervult, en Evan Goldberg. Goldberg produceerde met Rogan films als Sausage Party (2016), This Is the End (2014) en The Interview (2013).

Video on youtube
Vorige aflevering
Return of the Present
Return of the Present
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Future Man