Fuller House

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van Fuller House krijgt meer afleveringen

Netflix geeft geen kijkcijfers vrij, maar Fuller House doet het kennelijk heel goed bij de streamingdienst. Het derde seizoen krijgt van Netflix maar liefst vijf afleveringen meer. De eerste twee seizoenen hadden elk dertien afleveringen het derde seizoen krijgt er dus achttien.

In weekoverzicht 52 vertelden we dat de spin-off van Full House een derde seizoen zou krijgen en nu dus een extra lang derde seizoen. Wanneer Fuller House terug zal keren voor een derde seizoen is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is ergens halverwege 2017.

In weekoverzicht 49 heeft MijnSerie in de rubriek Wist je Dat? vermeld dat bedenker Jeff Franklin het originele huis heeft gekocht waar Full House en Fuller House zich in afspeelt. Maar de toenmalige bewoners wilden niet dat er in of om het huis gefilmd werd. Nu is het heel goed mogelijk dat er weer nieuwe beelden gemaakt kunnen worden in San Francisco, waar het huis staat, van het huis en zelfs dat er binnen gefilmd kan gaan worden. In het eerste en tweede seizoen gebruikten de makers oude beelden van Full House die opgeleukt waren.

Alle acht seizoenen van Full House en beide seizoenen van Fuller House, inclusief een special, zijn te zien op Netflix Nederland.

Ben jij blij dat het derde seizoen van Fuller House meer afleveringen gaat krijgen?


© Screenshot van Full House/Fuller House huis in San Francisco
Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
04 jan 2017 16:01 -
Fuller House is zo'n serie die je opzet en kijkt. Je hoeft er niet bij na te denken. Soms is dat wel heel lekker. Ik heb weer genoten van het tweede seizoen. Dat er en derde seizoen kwam vind ik heerlijk. Kan ik me weer op verheugen. De enige die ze van mij eruit mogen laten is dat nare kleine wijze jochie, ik erger me rot aan die rol.
Reageer
avatar_anonymous
28 jan 2017 09:23 -
Behalve je opmerking over Max helemaal je eens.. ????
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00