Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

From (2022): EPIX komt met premièredatum en teaser

From (2022) komt naar EPIX en er is nu een teaser vrijgegeven voor de nieuwe horrorserie van John Griffin.

Harold Perrineau, Eion Bailey, Catalina Sandino Moreno, Shaun Majumder, Avery Konrad, Hannah Cheramy, Ricky He, Simon Webster, Chloe Van Landschoot en Pegah Ghafoori schitteren in de serie die in februari uitkomt.

EPIX onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

Net op tijd voor Halloween brengt EPIX de eerste teaser-trailer uit voor hun nieuwe horrorserie, From (2022), en kondigt een premièredatum aan voor 20 februari 2022. Gemaakt en uitvoerend geproduceerd door John Griffin, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Jack Bender (Lost, Game of Thrones, Mr. Mercedes), en showrunner en uitvoerend geproduceerd door Jeff Pinkner (Fringe, Alias, Lost), From is voorzien van een stellaire ensemble cast onder leiding van Harold Perrineau (Lost). De serie ontrafelt het mysterie van een nachtmerrieachtige stad in Midden-Amerika waar iedereen die binnenkomt in de val loopt. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een ​​normaal gevoel te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos zien te overleven, inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

From (2022) is een coproductie tussen EPIX Studios en MGM International Television Productions, en wordt geproduceerd door Midnight Radio en AGBO. De productie werd eerder deze maand afgerond in Halifax, NS. De serie wordt buiten de VS door Netflix gedistribueerd

Uitvoerend producent Jack Bender regisseerde de eerste vier afleveringen. Naast Griffin, Bender en Pinkner als uitvoerende producenten zijn Josh Appelbaum, André Nemec en Scott Rosenberg voor Midnight Radio, en Anthony en Joe Russo en Mike Larocca voor AGBO. Adrienne Erickson van Midnight Radio zal optreden als co-executive producer.

Cast omvat:

Harold Perrineau (Lost, Oz) - Boyd Stevens
Boyd Stevens is de sheriff wiens draconische regels de fragiele stad bij elkaar hebben gehouden, zelfs terwijl hij zoekt naar een manier om aan deze schijnbaar onontkoombare nachtmerrie te ontsnappen.

Catalina Sandino Moreno (The Affair) - Tabitha Matthews
Tabitha Matthews, worstelend met de nasleep van een tragedie en merkt plotseling dat zij en haar familie vastzitten in de stad.

Eion Bailey (Band of Brothers, Once Upon a Time) – Jim Matthews
Jim Matthews worsteld, samen met zijn vrouw Tabitha, om een ​​manier te vinden om zijn kinderen te beschermen en deze nieuwe realiteit te accepteren, zelfs als ze wanhopig zoeken voor een weg terug naar huis.

Hannah Cheramy (Van Helsing) – Julie
Julie is de dochter van Jim en Tabitha Matthews. Ze zit in de puberteit, is nog aan het bijkomen van een familietragedie en zit nu vast in deze angstaanjagende nieuwe stad - hoewel haar komst hier onverwachts misschien wel het beste is wat haar ooit is overkomen.

Simon Webster (When Hope Calls) – Ethan
Ethan is de jongere broer van Julie Matthews en de zoon van Jim en Tabitha. Ethan wordt routinematig beschimpt door zijn grote zus, die zijn vriendelijke geest als zwakte beschouwt. Nadat zijn gezin door een auto-ongeluk vastzit in de stad, begint een ernstig gewonde Ethan zich veranderd te voelen door zijn omgeving.

Ricky He (The Good Doctor) - Kenny
Kenny is de hulpsheriff van Sheriff Boyd, een immigrant van de eerste generatie die met zijn ouders vastzit in deze stad. Nu zijn vader aan dementie lijdt en Kenny regelmatig gevraagd wordt om Boyd te helpen bij een nieuwe catastrofe, doet Kenny zijn best om de gelegenheid aan te grijpen.

Chloe Van Landschoot – Kristi
Kristi zat opgesloten in de stad tijdens haar derde jaar geneeskunde en heeft de rol van stadsdokter op zich genomen. Ze wordt vaak gevraagd om problemen aan te pakken die de zenuwen van de meest ervaren arts zouden doen rammelen.

Shaun Majumder (Addison) – Pater Khatri
Vader Khatri zorgt voor de geestelijke gezondheid van de stedelingen. Hij is sterk, meelevend en gelooft dat er belangrijkere zaken zijn dan alleen het overleven van deze stad - mensen moeten onthouden waarvoor ze overleven. Er is ook meer aan pater Khatri dan op het eerste gezicht lijkt.

Corteon Moore (Utopia Falls) - Ellis
Ellis is de vervreemde zoon van sheriff Boyd en een inwoner van Colony House. Hij is een knappe jonge filosoof met de ziel van een kunstenaar en een diepe bron van onopgeloste trauma's en woede. Alleen de tijd zal leren of de verbroken relatie tussen Ellis en zijn vader ooit kan worden genezen.

Pegah Ghafoori – Fatima
Fatima is een inwoner van Colony House en een Iraanse immigrant in de VS. Zelfs hier in deze stad concentreert ze zich op het goede, zoals het feit dat ze Ellis, de liefde van haar leven, nooit zou hebben ontmoet als ze niet op deze vreselijke plek was geweest.

David Alpay (Castle Rock) - Jade
Jade is een brutale, met de titel tech hot shot, die zojuist zijn bedrijf voor honderden miljoenen dollars heeft verkocht. Wat bedoeld was als een extravagant weekendfeest voor Jade, verandert in plaats daarvan in afgrijzen wanneer hij vast komt te zitten in een nachtmerrieachtige stad met schijnbaar geen uitweg.

Elizabeth Saunders (Clarice) - Donna
Donna is de aardse, sterke leider van Colony House - de separatistische factie van de stad. Ze is tegelijk een zorgzame, koesterende moeder voor iedereen in Colony House, en een onverzettelijke, meedogenloze natuurkracht die tussen Colony House en iedereen staat die hun manier van leven zou bedreigen.

Elizabeth Moy – Tain-Chen Liu
Tain-Chen is Kenny's moeder en exploiteert het stadsrestaurant en de voorraaddepot. Haar zachte maar vastberaden geest kan nodig zijn om de vrede te bewaren, aangezien onverwachte gebeurtenissen ervoor zorgen dat de inwoners van deze nachtmerrieachtige stad beginnen te breken.

Avery Konrad (Sacred Lies) – Sara Myers
Sara is een echte wildcard onder de inwoners van de stad: sommigen denken dat haar geest gewoon gebroken was door de nachtmerrie van de stad; anderen vragen zich af of Sara in haar waanzin dichter bij de geheimen van deze plek staat dan wie dan ook.

Video on youtube
Vorige aflevering
Once Upon a Time…
Once Upon a Time…
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
From