Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Teaser vrijgegeven voor het derde seizoen van From

Het derde seizoen van From komt later dit jaar naar MGM+ en er is nu een nieuwe teaser vrijgegeven.

De serie speelt zich af in een klein stadje in het midden van Amerika dat iedereen die er binnenkomt in de val lokt. De bewoners vechten om in leven te blijven en een uitweg te vinden terwijl ze nachtwezens ontwijken die in het omringende bos leven.

MGM+ vernieuwde de horrorserie in juni 2023, slechts enkele dagen na de finale van seizoen twee.

From

MGM+ onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"From ontrafelt het mysterie van een nachtmerrieachtige stad die iedereen die er binnenkomt in de val lokt. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven - inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

Seizoen twee laat zien hoe ver de bewoners van deze nachtmerrieachtige plek bereid zijn te gaan om antwoorden te vinden, zelfs als nieuwe bedreigingen voor hun veiligheid - en hun geestelijke gezondheid - de kop opsteken.

In de serie leidt Harold Perrineau een ensemblecast met Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy en Avery Konrad.

Seizoen twee voegde nieuwe vaste acteurs toe, waaronder Scott McCord, Nathan D. Simmons, Kaelen Ohm, Angela Moore, AJ Simmons en Deborah Grover.

From is gecreëerd en geproduceerd door John Griffin, geregisseerd en geproduceerd door Jack Bender en geproduceerd door showrunner Jeff Pinkner.

Naast Pinkner, Griffin en Bender zijn Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg van Midnight Radio, Anthony en Joe Russo en Mike Larocca van AGBO en Lindsay Dunn de uitvoerende producenten. Adrienne Erickson van Midnight Radio is co-uitvoerend producent. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution."

Hieronder kun je de teaser trailer voor From seizoen drie bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Once Upon a Time…
Once Upon a Time…
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
From