Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor From

Sommige inwoners van een kleine stad zullen blijven proberen om te ontsnappen. EPIX heeft de serie From vernieuwd met een tweede seizoen.

Het eerste seizoen eindigde op 24 april en het tweede seizoen zal ergens in 2023 van start gaan.

From is gemaakt door John Griffin (Crater) en geproduceerd door Jack Bender (Lost, Game of Thrones) en Jeff Pinkner (Lost, Alias, Fringe). De serie ontrafelt het mysterie van een nachtmerrieachtige stad die iedereen die binnenkomt in de val houdt. In seizoen twee beginnen verborgen waarheden over de aard en de angstaanjagende oorsprong van de stad naar voren te komen, zelfs als het leven van de bewoners in chaos wordt ondergedompeld door de komst van mysterieuze nieuwkomers. De productie begint deze zomer in Halifax, Nova Scotia, met een verwachte uitzenddatum in 2023.

De seriepremière van From was de meest bekeken originele seriepremière van EPIX in de geschiedenis van het premium netwerk. Het tweede seizoen krijgt tien afleveringen en castleden zijn onder andere Harold Perrineau (Lost), Catalina Sandino Moreno (The Affair), Eion Bailey (Band of Brothers, Once Upon a Time), Hannah Cheramy (Van Helsing), Simon Webster (Strays), Ricky He (The Good Doctor), Chloe Van Landschoot (Skin), Corteon Moore (Utopia Falls), Pegah Ghafoori, David Alpay (Castle Rock), Elizabeth Saunders (Clarice) , Elizabeth Moy en Avery Konrad.
Vorige aflevering
Once Upon a Time…
Once Upon a Time…
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
From