Fringe

8.2 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fringe wordt verlengd en krijgt een vierde seizoen

Fringe krijgt een vierde seizoen dit maakt Fox vandaag bekend. Het vierde seizoen zal een volledig seizoen worden en zal bestaan uit 22 afleveringen.

In januari werd Fringe verplaatst naar de vrijdag, de vrijdag avond is niet echt een goede avond voor tv-series, zo werden de shows Firefly, Dollhouse en Terminator: The Sarah Connor Chronicles ook naar de vrijdag verschoven en daarna gecanceld. Ondanks dat Fringe werd verschoven naar de vrijdag haalde het een gemiddelde 4,34 miljoen kijkers, wat voldoende was voor een verlenging.
Vorige aflevering
An Enemy of Fate
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
25 mrt 2011 10:43 -
Goede zaak, leuke serie!
Reageer
avatar_TheShepherd
25 mrt 2011 11:29 -
Leuk, leuk, leuk!
Het geluk van Fringe zit 'm vooral in het feit dat de hoge heren bij FOX het helemaal geweldig vinden. Want er zijn behoorlijk wat series met vergelijkbare kijkcijferaantallen die wel van de buis werden gehaald...
Reageer
avatar_anonymous
07 apr 2011 12:48 -
zeker leuk! Als ze nou wel alle delen gaan uitzenden bij Net 5!!
Reageer
John Doe
MMarijn (gast)
30 apr 2011 14:47 -
Ik wil zo veel mogelijk fringe afleveringen! Dit is de beste serie ever!!
Reageer
John Doe
Minka (gast)
15 aug 2011 09:55 -
Beter dan, ik was al bang dat het zou stoppen bij seizoen 3. ik haat het als series een open einde hebben.

BESTE SERIE EVER!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00