Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Friheden (Pros and Cons)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.
Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

Friheden
Een echtpaar moet de vaardigheden uit hun jeugd weer oppikken wanneer ze gedwongen worden een laatste keer een bedrijf op te lichten voor miljoenen euros. Kunnen ze hun huwelijk redden, het geld veilig stellen en hun achtjarige kind op tijd ophalen voor de curlingtraining?
Toen ze nog jong en verliefd waren, waren Nina en Erik met hun partner Jacqueline eersteklas oplichters. Maar toen Nina zwanger raakte, ruilden ze hun oude beroep en Jacqueline in voor een doorsnee bestaan. Met hun tienerdochter en achtjarig zoontje slijten ze nu hun dagen als gezagsgetrouwe burgers in een buitenwijk van Kopenhagen. De passie is al lang uit hun relatie verdwenen. Nina heeft zich aangepast, is ambitieus en houdt van haar werk. Erik is echter stil blijven staan. Het lukt hem niet een baan te houden en het gezin is daarom afhankelijk van Nina’s inkomen.
Midden in hun huwelijkscrisis krijgen ze bezoek van Jacqueline en verandert alles. Nadat ze zeventien jaar geleden uit elkaar gingen is Jacqueline oplichtster gebleven. Ze dreigt de oude identiteit van Nina en Erik te onthullen als zij niet mee willen werken aan een laatste miljoenenklus, het oplichten van een groot farmaceutisch bedrijf. Het echtpaar moet nu laveren tussen twee zeer verschillende levens als oplichters en verantwoordelijke ouders. Maar kleine leugentjes leiden tot grotere. Terwijl het plan zich ontvouwt ontdekken ze dat je oude gewoontes moeilijk kwijtraakt. Terwijl de spanning stijgt, komt ook bij hen het beste naar boven.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Deens
Acteurs: Lena Maria Christensen, Lotte Andersen en Lars Ranthe.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 28 augustus 2020
Consumentenadviesprijs: € 22,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Friheden:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie Friheden staat wereldwijd bekend als Pros and Cons. Maar hoe heet de serie in Duitsland?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_britt
07 aug 2020 16:11 -
wat is de vraag
Reageer
avatar_Mandy1966
07 aug 2020 17:35
Er is iets niet goed gegaan, het staat er nu wel bij.
Reageer
Friheden