Friends

8.6 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

HBO Max komt definitief met eenmalige reünie Friends

De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.

Het zal een eenmalig project zijn in mei 2020 en de special heeft geen script. HBO Max wil het project realiseren om de eigen streamingdienst bekender te maken. Alle afleveringen van de serie Friends zijn binnenkort te zien bij het streamingplatform HBO Max, dat in mei in de Verenigde Staten van start gaat en waarschijnlijk later in Europa beschikbaar komt.

9094 Friends

Friends was tien seizoenen te zien bij NBC tussen 1994 en 2004. Er verschenen 236 afleveringen. Er hebben zware onderhandelingen plaatsgevonden met de Friends-acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry om mee te doen aan de reünie. Inmiddels hebben ze een akkoord bereikt met producent Warner Bros. De special gaat een uur duren. De zes acteurs zouden ieder $ 3 miljoen tot $ 4 miljoen ontvangen als ze meedoen.

Dat lijkt een hoop geld, maar de rechten van de complete serie, die in de Verenigde Staten eerder bij Netflix te zien was, blijken $ 425 miljoen waard te zijn. HBO Max heeft inmiddels dus een formele bevestiging gegeven van het project.
Vorige aflevering
The Last One: Part 2
The Last One: Part 2
10x18
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56