Friends

8.6 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO Max werkt aan reünie van Friends

Na jaren van mini-reünies op televisie en een recente actie op Instagram, kan de Friends-cast binnenkort eindelijk samenkomen voor een goede reünie op televisie.

Er zijn gesprekken gaande voor een speciale reünie van de acteurs van Friends op het streamingplatform HBO Max, melden bronnen aan Deadline. De special, die zich nog in de planningsfase bevindt, wordt gevolgd door herhalingen van afleveringen van Friends op HBO Max. HBO verdiende maar liefst $ 425 miljoen voor de rechten van de serie, die een van de grootste hits van Netflix is. Maar als HBO Max volgend jaar in de Verenigde Staten van start gaat zal de serie Friends daar niet meer bij Netflix te zien zijn.

Actrice Jennifer Aniston heeft al eerder gemeld dat er een reünie in voorbereiding is, maar dat dat een ongescripte uitzending zal zijn. Dat deed ze toen ze een aantal foto's met castleden op Instagram had gezet, die buitengewoon veel werden bekeken. Tijdens de viering van 25-jarig jubileum van Friends op het Tribeca TV Festival in september sloten de uitvoerende producenten Marta Kauffman en David Crane ook alvast de deur voor mogelijke reboot of gescripte reünie van Friends die de personages en verhalen uit de hitserie zou terugbrengen.

Vorige aflevering
The Last One: Part 2
The Last One: Part 2
10x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57