Friends

8.6 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO Max werkt aan reünie van Friends

Na jaren van mini-reünies op televisie en een recente actie op Instagram, kan de Friends-cast binnenkort eindelijk samenkomen voor een goede reünie op televisie.

Er zijn gesprekken gaande voor een speciale reünie van de acteurs van Friends op het streamingplatform HBO Max, melden bronnen aan Deadline. De special, die zich nog in de planningsfase bevindt, wordt gevolgd door herhalingen van afleveringen van Friends op HBO Max. HBO verdiende maar liefst $ 425 miljoen voor de rechten van de serie, die een van de grootste hits van Netflix is. Maar als HBO Max volgend jaar in de Verenigde Staten van start gaat zal de serie Friends daar niet meer bij Netflix te zien zijn.

Actrice Jennifer Aniston heeft al eerder gemeld dat er een reünie in voorbereiding is, maar dat dat een ongescripte uitzending zal zijn. Dat deed ze toen ze een aantal foto's met castleden op Instagram had gezet, die buitengewoon veel werden bekeken. Tijdens de viering van 25-jarig jubileum van Friends op het Tribeca TV Festival in september sloten de uitvoerende producenten Marta Kauffman en David Crane ook alvast de deur voor mogelijke reboot of gescripte reünie van Friends die de personages en verhalen uit de hitserie zou terugbrengen.

Vorige aflevering
The Last One (2)
10x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Gisteren, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
zaterdag, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
zaterdag, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
zaterdag, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
zaterdag, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3