Friends

8.6 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Friends-evenement in Nederlandse bioscopen

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.

Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures op zondag 20 oktober 2019 iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. Het evenement herenigt fans met hun geliefde acteurs om enkele van de grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

Het evenement Friends 25: The one with the anniversary vindt eenmalig plaats in bioscopen door heel Nederland. De serie was tien seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s en een Golden Globe. De serie stopte in 2004.

8310 Friendsposter
Vorige aflevering
The Last One (2)
10x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Vandaag, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Vandaag, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Vandaag, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Vandaag, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Vandaag, 11:00