Friends

8.6 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Friends-evenement in Nederlandse bioscopen

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.

Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures op zondag 20 oktober 2019 iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. Het evenement herenigt fans met hun geliefde acteurs om enkele van de grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

Het evenement Friends 25: The one with the anniversary vindt eenmalig plaats in bioscopen door heel Nederland. De serie was tien seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s en een Golden Globe. De serie stopte in 2004.

8310 Friendsposter
Vorige aflevering
The Last One (2)
10x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00
JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.
vrijdag, 13:00
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03