Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Friends blijft voorlopig te zien bij Netflix

Er was even vrees bij de grote groep Friends-liefhebbers. Er was namelijk sprake van dat de populaire komedieserie vanaf 2019 niet meer op Netflix beschikbaar zou zijn. De streamingdienst heeft nu zelf duidelijkheid geschapen.

Netflix heeft de rechten op Friends hernieuwd tot eind 2019. Volgens de New York Times zou Netflix maar liefst 100 miljoen dollar betalen aan Warner Bros. om de rechten een jaar te verlengen. Op de Netflix-pagina van de serie stond aanvankelijk dat Friends vanaf 1 januari 2019 niet meer te bekijken zou zijn. De streaminggigant heeft nu die digitale ‘vervaldatum’ verwijderd van de subpagina.

Sinds 2015 staan alle 10 seizoenen van Friends op Netflix in de VS en Canada. In ons land is de serie beschikbaar sinds januari dit jaar. De serie was bij NBC te zien van 1994 tot 2004 en stopte toen.

Video on youtube


Er werd al langer gespeculeerd dat Warner Bros. het contract met Netflix niet zou willen verlengen. Zo is de filmstudio van plan om in het vierde kwartaal van 2019 zijn eigen streamingdienst te lanceren. Disney is hetzelfde van plan met Disney+. Of Friends in 2020 nog beschikbaar zal zijn op Netflix is dus nog maar zeer de vraag.
Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Friends