Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

‘Televisieserie Friends bij Netflix is niet homofoob’

Friends-acteur Matt LeBlanc heeft gereageerd op de beschuldigingen dat de televisieserie Friends homofoob zou zijn. De serie werd van 1994 tot en met 2004 uitgezonden bij NBC.

Nu Friends sinds kort op Netflix te zien is duiken er overal op internet berichten op dat de serie homofoob zou zijn. Matt LeBlanc reageert nu voor het eerst op deze beschuldigingen. In een gesprek met BBC ontkent hij dat de serie onvriendelijk over homo's zou zijn.

“In Friends hielden we ons altijd ver van politiek commentaar en andere gevoeligheden. Het ging in Friends over vertrouwen, liefde, relaties, verraad”, aldus LeBlanc.

Embed from Getty Images
Matt LeBlanc

Onderstaande video is een compilatie van 50 minuten met alle (volgens de maker) homofobe uitspraken in de serie.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_cock1959
24 feb 2018 09:26 -
*zucht* als je dit vind......................... kijk dan niet, maar de serie was/is niet voor niets razend populair!
Reageer
avatar_renzoroy
24 feb 2018 11:55 -
Wat moeten mensen toch altijd zeuren om van alles, verzinnen steeds wat nieuws. Friends is en blijft een legendarische sitcom die al meer dan 20 jaar geleden in première is gegaan. Waarom mensen dan zoveel jaren later moeten gaan zeuren om dingen die in zo'n serie gezegd of gedaan worden slaat toch nergens op.. Dat was toch een hele andere tijd... Wat willen ze nu dan? Dat Netflix Friends verwijderd uit hun assortiment?? Zou toch te triest zijn.
Reageer
avatar_anonymous
24 feb 2018 15:09 -
Denk zelf dat Friends op dat gebied verder was dan andere series. Het lesbische koppel wordt neergezet als twee gewone vrouwen ipv 2 als bouwvakkers geklede vrouwen zoals je vaak ziet/zag, zeker begin jaren 90. Dat de mannen in de serie weleens grappen maken over homo's is niet homofoob. Ik doe dat ook met mijn kameraden, maar ik heb geen enkele probleem met homoseksuelen.
Reageer
avatar_renzoroy
24 feb 2018 15:31
helemaal mee eens.
Reageer
Friends