Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Friends: The Musical

Na dertien jaar maken de karakters uit de komedieserie Friends zich op voor een echte musical over de immens populaire NBC-serie.

Bob en Tobly McSmith, die al eerder de draak staken met klassieke series als Saved by the Bell en Full House, gaan nu een muzikale parodie maken op de '90's komedie Friends. De serie Friends kende tien immens populaire seizoenen van 1994 tot en met 2004. De karakters Ross, Rachel, Joey, Chandler, Phoebe en Monica zullen niet alleen aan bod komen in de musical, maar er zullen ook grappen worden gemaakt over de acteurs, hun privéleven en het riante salaris (naar verluidt meer dan een miljoen per aflevering) die zij verdienden als en met Friends.

Video on youtube


De McSmiths benadrukten in een interview dat het hier zal gaan om een liefdevol eerbetoon. David Schwimmer, Jennifer Anniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow en Courtney Cox zijn van harte welkom om te komen kijken en zelfs mee te spelen op een avond. De voorstellingen van Friends: The Musical gaan in het najaar in New York in première.

Als je de kans zou krijgen, ging je dan kijken naar Friends: The Musical?


(vLnR) David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt Leblanc
Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Friends