Friends

8.5 / 10
22 min
Komedie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Friends: The Musical

Na dertien jaar maken de karakters uit de komedieserie Friends zich op voor een echte musical over de immens populaire NBC-serie.

Bob en Tobly McSmith, die al eerder de draak staken met klassieke series als Saved by the Bell en Full House, gaan nu een muzikale parodie maken op de '90's komedie Friends. De serie Friends kende tien immens populaire seizoenen van 1994 tot en met 2004. De karakters Ross, Rachel, Joey, Chandler, Phoebe en Monica zullen niet alleen aan bod komen in de musical, maar er zullen ook grappen worden gemaakt over de acteurs, hun privéleven en het riante salaris (naar verluidt meer dan een miljoen per aflevering) die zij verdienden als en met Friends.De McSmiths benadrukten in een interview dat het hier zal gaan om een liefdevol eerbetoon. David Schwimmer, Jennifer Anniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow en Courtney Cox zijn van harte welkom om te komen kijken en zelfs mee te spelen op een avond. De voorstellingen van Friends: The Musical gaan in het najaar in New York in première.

Als je de kans zou krijgen, ging je dan kijken naar Friends: The Musical?


(vLnR) David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt Leblanc
Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00